Hemma igen
Publicerat den

Hallå igen :}

Jag var som sagt tillbaka på förlossningen i eftermiddags för att titta ifall det var vattenavgång eller inte. En söt liten läkare (tjej) tittade när jag fick sätta mig i en gynstol igen, smärta!! Hon körde in den där spateln och grävde omkring alldeles för länge enligt mig. Hon fick med sig lite gegga på den där saken och mätte sedan med en pH-sticka vad värdet var. För säkerhets skull tittade hon även i mikroskop, men hon kunde ändå inte avgöra om det var fostervatten eller en vanlig väldigt rinnande flytning. Med andra ord ska jag tillbaka dit i morrn vid 9.30, jag fick en tid. Dock ska jag höra av mig innan ifall det skulle vara något.

Just nu känner jag att värkarna blir starkare och starkare för varje minut, och medan jag får dem så läcker det.. Hmm! TÄNK om det faktiskt sätter igång så att jag får barn i morrn! Det vore helt fantastiskt ifall den kom på utsatt datum! Det roliga nu med min hjärna är att allting som jag funderat på hittills under graviditeten (namn, kön osv.) inte spelar någon som helst roll nu. Det enda jag känner är att jag vill ha ut bebisen, sedan får den vara precis som den vill!

I morrn ska Johan följa med in i alla fall, kan vara "kul" för honom. :} Kanske inte så roligt ifall det innebär att bara sitta och vänta på en massa negativa svar, men om det skulle sätta igång är det ju helt underbart!

Ikväll blir det tacos i alla fall, och Postkodmiljonären och Talang och Modern Family. Jag är glad att jag får vara hemma istället för att behöva vara på förlossningen. :} Men i morgonkväll kan jag gärna befinna mig där, det vore underbart!

Puss






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?