Scared
Publicerat den

Åh gud. Jag vet inte om jag inbillar mig eller inte, men idag är min mage verkligen enorm. Barnmorskan kanske har rätt.. det kanske ligger två små liv där inne.
Då är jag rädd...

Jag känner mig så otroligt svag, jag klarar ju inte av någonting! De allra flesta familjer består ju av 2 barn eller fler, men som jag känner nu så kommer jag icke att klara av ytterligare en graviditet (för visst vill man väl ge sitt barn ett syskon någon gång..!) Om det nu är tvillingar som ligger inne i min mage så behöver jag ju dock inte oroa mig för en andra graviditet (inte i första taget i alla fall..) men då finns det mycket annat som oroar mig.
- Hur ska jag orka? Dels blir det en jättebelastning för min kropp och dels blir det dubbelt upp arbete med 2 små bebisar. Det är nu jag känner mig så svag... I alla tider har kvinnor orkat med att föda flera (flera hundra var jag nära på att skriva :P) barn och de har klarat sig.

Min gammelmormor (mormors mormor) var tvilling och hon fick tvillingar. Min mormor hade tvillingar i magen, men där tar det stopp. Mamma fick endast en bebis åt gången så man kan ju undra hur det blir för min del..

Hur det än blir för min del så löser det ju sig, det är ju självklart. Men ändå, man kan ju inte undgå att fundera på det. Enligt min barnmorska så har jag de "typiska symptomen" för att vara gravid, vilka är; stor mage och ett fruktansvärt illamående.
Befinner mig nu kring vecka 14 och det har ännu inte gått över, men jag är ett väldigt olyckligt fall -jag drabbas alltid av det värsta så varför är jag inte förvånad. ><
Dock har jag nu fått behålla maten i magen i 2 dagar, det är helt fantastiskt. : )

Klockan 14:30 idag ska jag vara på plats på MVC för ytterligare en liten akupunktur. Ärligt talat vet jag inte om det hjälper, men det är ju så underbart att få in de där nålarna i handleden så jag kan inte motstå! Särskilt sist när det började blöda också! :) Åh, så ironiskt..
Jag trodde ju dock att det var klockan 11 idag så jag var "uppe med tuppen" helt i onödan. Hade även planerat att dra mig till Skövde (skolan) idag men det hinner jag ju inte nu. Fäänden "/

pöss






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?