Livet är värt att njutas av
Publicerat den

Släpp alla krav och all stress. Allt är bra som det är.
 

Vilka underbara ord att börja en regnig torsdag med! 
Jag har precis betalat lite räkningar och Sessan sitter intill datorn med ryggen mot mig. Fast nu vände hon sig med ansiktet mot mig. Nästan lite för nära...:s
Lämnade nyligen Julisen på dagis, och dagiset hade idag föräldrafika. Tog mig en kopp te och såg på hur Julia lekte. Så skönt att hon trivs så bra!
 
I tisdags var vi återigen med våra fina vänner Frida & Lowa och Julia fick chansen att rida igen. Så snällt att vi får följa med!! Hon var lite mer försiktig denna gång och ville helst inte trava. Hon var också noga med att säga till så fort hon tappade stigbygeln. "Mamma! Stanna! Stanna! Jag tappade min fot!" Men liksom förra gången var det pest & pina att åka därifrån, och hon var så ledsen så hon inte visste vart hon skulle ta vägen! Jag sa till henne att om hon inte kan vara tyst så får hon inte vara med, för då blir hästarna rädda. Då stannade hon mitt på grusvägen och bara skrek och skrek. Lite tungt.. men samtidigt var hon ju bara arg för att hon inte fick fortsätta kratsa hovarna i evigheters evighet. Och trött.. Haha, men sen var det lugnt igen!
 
Ha en fin dag :}
 






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?