You can learn many things from children. How much patience you have, for instance.
Publicerat den

Nu har jag anmält Julia till friluftsfrämjandet, på grund av att hon går på ett I ur och skur-dagis. De hade visst någon bra försäkring som är bra i och med att de är ute och rör på sig så mycket när de har Knopp, Knytte & Mulle. Kostade bara 100 kr/år, så det är det lätt värt! :}
 
Eftermiddagen har bjudit på regn och en del samtal till banken och försäkringskassan. Eftersom jag har bytt bank så kommer inte mina pengar komma in när de ska, vilket är lite segt. Men de kommer på avi:er senare som tur är. Det dumma är ju bara att vissa räkningar måste betalas snart..! Jobbade endast halvdag i dag vilket jag skulle ha gjort i morgon också, men jag fick förlängt till 15:00. Bra med pengar, men tråkigt att mista familjetid..
 
Nu har Julia kommit till ett stadie då hon älskar att leka med oss. Nu leker vi kurragömma mest hela tiden, då vi turas om att räkna och gömma oss. Julia gömmer sig helst på samma ställe hela tiden. ^^ Helst under överkastet i vår stora säng, eller under filten i soffan. Vi brukar räkna till 10, men när Julia räknar låter det såhär:
1 2 3 4 6 8 9 10 11 12 14 16 14 16, NU KOMMER JAG!
Så gulligt när hon springer och letar och fnissar. Roligt att man kan leka så bra tillsammans och prata med varandra. Det är så svårt att förstå att man kan göra det när de bara är bebisar.. När Julia var riktigt liten kunde jag inte förstå att hon skulle kunna ta på saker och GÅ! Helt sjukt.. Men de växer upp så fort. Helt otroligt var hon har vuxit bara nu i sommar. Både till utseendet & i personligheten!
 
Helt galet vad jag älskar denna lilla människa!
Så underbar på alla sätt & vis ♥
 






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?