Jag har världens bästa man ♥
Publicerat den

Såklart blir även jag dålig när lilla Julia inte är särskilt kry! Hon kramade om mig hårt hela natten vilket antagligen förde över diverse basilusker. Det kombinerat med för lite sömn gjorde min morgon fruktansvärd! Trots en sovmorgon till 8:45 var jag helt slut och var nära på att spy flera gånger. Snorig och jäklig gick jag och la mig igen, medan min älskling var duktig han! Dels tog han hand om Julia och de åkte till hans pappa och hämtade en snyskyffel! När de kom hem igen {och jag var någorlunda utvilad} skottade han båda balkongerna (!). Hade hunnit bli en hel del snö där, så det tog sin lilla tid.
 
Jag lagade lite söndagsmat medan jag kämpade emot att ramla omkull {blodtrycket som spökar antar jag}. Hotdogs med pommes blev det, haha. Efter det diskade jag men sedan orkade inte jag med så mycket mer. David städade typ hela lägenheten så nu är den jättefin! Dessutom fick jag honom att byta gardiner i sovrummet, nu känns det mycket större! Så skönt med en händig man, haha! Helt underbart!
 
Vi har fått riktig julstämning här hemma nu! Doftande hyacinter, ett sött litet luciatåg på köksbordet och en STOR amaryllis i köksfönstret! Nu fattas bara gran & tomtar! Fast jag har faktiskt redan köpt en sötistomte och satt på hyllan i köket. Så mysig. Funderar på att döpa honom till Tord! Tåååård, alltså!
 
Puss på er!
 



 Beatrice, mamma till Devin och Lili ❤

We loooove händiga män!! ;)



URL: http://beabus87.blogg.se





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?