Det var oväntat
Publicerat den

Hej vänner!
 
Pissväder men jag är glad ändå! Har avverkat 4,5 timmar på jobbet denna förmiddag och är inte särskilt ledsen över att jag inte var ledig denna härliga dag. ^^ Känns för övridgt som att vädret är det enda folk pratar om i dag.. så NOG om det!
 
I går hände det någon ovanligt här hemma. Nu kommer ni hata mig för ni tror säkert att det är något jättespännande men det är det inte. Det som hände var att vi såg en hyfsat BRA film, för en gångs skull! :D Nobels testamente! Visserligen var den som vilken annan film som helst, och den var inte särskilt svår att lista ut, men hur som helst så är den sevärd! :} Tycker att en särskild scen i filmen var så jäkla bra! En kvinnas son blir mer eller mindre mobbad {knuffad från en lekställning så han behöver sy bl a} i skolan, och detta tål hon självklart inte! Pappan till barnet vill inget göra, och heller inte fröknarna. "Han säger ju att han mår bra...!" Därför tar hon tag i det själv och går fram till den 8-åriga "mobbarpojken" på skolgården! "Du, om du rör Kalle en gång till så slår jag IHJÄL dig!"
 
Jag tycker att det är så rätt! Mordhot är kanske inte bästa utvägen alltid, men jag hade blivit så jävla arg om någon varit på Julia! Pojken i filmen kissade på sig, haha, vilket jag tycker var lite kul. Då tog han det på allvar i alla fall! ;} Själv vet jag inte om jag skulle våga säga så till ett litet barn, med risk för vad föräldrar/lärare och annat skulle säga, men jag tycket definitivt att det är det enda rätta {om inget annat biter!}. Hur skulle ni ha gjort?






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?