En ledig torsdag
Publicerat den

Så underbart skönt med en dag ledig! Inga planer alls, bara vara hemma och strosa! Hemmet ser faktiskt väldigt bra ut nu. Det är diskat, bäddat och tvättat. Allt ser fint ut förutom Julias rum där en rosa låda nyss tömdes ut över den rosa mattan i ett lyckat försök att hitta en spruta till dockan Algot. Jag skulle agera doktor och förklara vad för sjukdom Algot hade, han bara spydde hela tiden. Maginfluensa, blev min slutsats! Hehe.
 
Henry är än idag ganska förkyld. Ögonen är röda och han låter täppt när han andas. Däremot sov han inatt vilket jag är evigt tacksam för. Jag hade en del sömn att ta igen. Kände mig som ett litet barn igårkväll när jag låg i sängen och gnuggade mig i ögonen av trötthet. I skrivande stund ligger han i vår säng och sover så sött.
 
Om en stund ska Julias morfar komma och ta med sig Julia upp till Mullsjön. Sjön är ju nästan tömd på vatten! Vi var där häromdagen och det kändes lite kul att gå långt, långt ut, där det i vanliga fall brukar vara en massa vatten. Både människor, hästar & bilar kan ha glädje av det. Åh vad jag skulle vilja rida där! Det kom faktiskt en häst {med en ryttare}, och vad kan väl vara skönare att trampa på om inte en sandbotten? Såg riktigt härligt ut.
 
På tal om ridning så ska jag rida idag! Milda makter, som Julia sa förut! Jag tror inte att jag har suttit på en häst sedan jag gick i nian. 16 var jag då, 22 nu. Vad blir det? 6 år va? Galet! Hoppas att det går bra! :}
 
Nu funderar jag på att göra något RIKTIGT roligt. Rensa Julias garderober.. ;}
Puss & kram



 Monica

Hejsan,har skickat lite tips till din skrivare från Hannahs mail.
Kram <3

Svar: Hallå :) Jaså? Jag har tyvärr inte fått något? :( kram
melindaochjulia.blogg.se



URL:





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?