En sportig lördag
Publicerat den

Idag är jag utan ett av mina älskade barn som tillbringar eftermiddagen med sin far. Den här gången är de dock i Hjo och hon kommer hem igen ikväll. Skönt! :) 

Då himlen var kolsvart tidigare idag var jag beredd på ett skyfall, men peppar peppar har det inte kommit så mycket alls. Än! ;) Kanske kommer ikväll? Hoppas verkligen att det håller upp ett tag till då jag om en stund ska på min dagliga promenad. Älskar att gå! Känner mig så nyttig.. (Då kan jag äta godis i soffan med något bättre samvete sen!) 

För första gången har jag idag varit i tennishallen och sett en match. Vår kära granne spelade och han var så duktig! Det ser allt lite klurigt ut. När jag var mindre ville jag gärna börja med den sporten, men då det aldrig blev av så provade jag istället på badminton, klättring & ridning. Det gick det med! ;) 

Även ett besök på ett av stadens fik där en macka med kyckling- & curryröra slank ner fick det bli. Gott värre! Henry satt och smakade av både mig & David, samt satt och tryckte ut hela sin festis över bordet och mig.. 

Myskläderna som Henry har på sig fick han av sin farfar i förrgår. Så fina! Fanns på rea på Team Sportia. Julia fick en liten handboll. Knallorange så att den liknar en apelsin. Galet likt faktiskt. 

Just nu håller ugnen på att värmas för att dagens andra mål mat ska tillagas. Även det kyckling. Vi köpte en Stinas kyckling så med lite ris & sås till så är den maten fixad. Älskar mat! Inte alltid man har fantasi till vad man ska laga, men jäklar vad rätter det finns att välja emellan! 

Dags att stoppa in kycklingen! 
Puss 






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?