Skolstart!
Publicerat den

Och så kom dagen som jag länge väntat på. Den första skoldagen.. Jag vill inte tro att jag varit sådär jättenverös inför detta, men något måste det ha varit. Det blev INTE många timmar sömn inatt nämligen. Mestadels var jag livrädd för att försova mig! Henry vaknade till några gånger under natten och efter det fick jag svårt att somna om. En gång vaknade jag upp alldeles genomsvettig. Fick bli en dusch i morse på grund av det.
 
Jag och min kära klasskompis S åkte tillsammans in till Skövde och var där i god tid. Lite väl god tid nästan, men hellre det än tvärtom. Det kryllade av folk och tillslut var vi ett stort gäng som stod utanför dörrarna till D-huset. Efter en stund gick vi in och fick sätta oss i en stor sal och lyssna när några pratade. Härligt med så mycket folk. Det var både sjuksköterskestudenter, barnmorskestudenter {avis!!} samt distriktsköterskestudenter. Full rulle alltså. Efter bara en kort stund fick vi fika i form av en stor och kladdig kanelbulle. SÅ god! Vi hittade nya bekantskaper på en gång, två härliga tjejer! Dessa höll vi ihop med resten av dagen och vi åt även lunch tillsammans. Roligt när man klickar så bra med andra så snabbt!
 
Vi blev senare utledda av våra glada faddrar som hälsade oss välkomna och berättade allt om nollning och vad mycket aktiviteter som väntade de kommande veckorna. De gav oss varsin bit kartong med en bit garn på att hänga om halsen. Dessa skulle vi senare pryda med "nollerska", namn, födelseår, stad, intresse & motto. Haha, fantasilös som jag är så körde jag på Biggest Losers ständigt återkommande motto: vill du så kan du. {Detta måste jag intala mig för den här utbildningen verkar vara ganska svår!} De var riktigt välkomnande och glada och det fick i alla fall mig att känna mig välkommen och lugn. ;} Tyvärr kommer jag nog inte att delta i så många aktiviteter då jag har barn att hämta på dagis och en familj att ta hand om. Det är nästan så att jag kan känna att det vore smidigast om jag läst detta INNAN jag skaffat mig familj. Men nu är det som det är, och det ska nog gå vägen! ;}
 
Det var mycket lyssna idag. Ojojoj. Rundvandring med faddrarna för att hitta lite bättre runtom i husen och jösses vad hungriga vi blev. Det var nämligen precis vid lunchtid som vi gick runt i ösregnet och försökte komma ihåg vad de berättade, haha. Eftersom jag ibland kan ha ett riktigt lågt blodtryck så var jag såklart livrädd för att falla ihop i en hög på golvet. Det har hänt mig innan och jag är inte sugen på en repris. Det var så pinsamt så jag höll på att dö. Visserligen var jag gravid då, men jag kände nästan samma symptom idag när vi stod helt stilla och lyssnade i minut efter minut.. Men jag klarade mig! Strax innan 13 kunde vi kila iväg och äta. Bara för att lyxa till det lite första dagen så åt vi på en Thairestaurang. Det var gött! Men i morgon blir det matlåda.
 
Efter lunchen var det introduktion inför den kommande kursen Omvårdnad & profession. Turligt nog har jag fått tag på alla böcker! :} Vi blev även indelade i studiegrupper och jag hamnade ihop med ett gäng tjejer. Det var nästan bara tjejer där förresten, bara några få killar. Det var häftigt att se blandningen av folk. Eftersom man fick skriva födelseår på sina fina halsband så kunde man ju se hur gamla de andra var. Kände mig faktiskt ganska gammal när jag såg att många var födda 93, 94 & 95.. Men en var född 62! Snacka om att vara ute i sista stund med utbildningen! ;}
 
Var hemma runt 16:30 och var tvungen att ta mig en ipren. Den här mamman klarade tydligen inte av en enda dag utan en saftig huvudvärk. Men nu är den bortblåst! ;} Spänningshuvudvärk säkerligen..
 
Ha en fin kväll hörrni!
Jag taggar för en hel vecka i skolan!






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?