Nu händer det minsann grejer!
Publicerat den

Hej på er i stugorna! :}
 
Snacka om att Henry är inne i en riktig utvecklingsfas just nu! Han står, han går, han rullar runt, han vill att det händer något hela tiden och vill aldrig sitta still. Samtidigt som han är riktigt förkyld och har svårt att sova på nätterna! :/
 
Hela tiden vill han hålla oss i händerna när han går, och släpper man står han kvar i några sekunder och ser lite osäker ut, hihi. Ibland brukar jag ställa honom vid en stol så att han får stå själv, och då står han där en stund innan han "ropar" på hjälp att ta sig därifrån! Häromdagen förflyttade han sig själv från ena stolen, till bordsbenet och vidare till en annan stol. Crazy! :O
 
Dessutom så har han lärt sig att säga "mamma"! Mitt hjärta smälter! ♥
Till en början sa han det endast när han gnällde efter mat, och då var det väl mer i stil med: "mamm mamm mamm", men nu har han börjat säga det även när han inte är gnällig, haha. "Mammamammamamma", så himla kul!
 
Just nu sover han efter att ha hållit igång en stor del av natten. Han vaknade och var arg ledsen och somnade inte om på en timme, typ! Klockan var runt 03:30 när han vaknade, och somnade väl om runt 05.. Segt! Jag och David tog honom varannan gång, och så fort man bar på honom tystnade han. Jag antar att det kan ha varit läskigt att ligga ner när han var så snorig. Men usch. Jag är riktigt bortskämd att få sova nästan hela nätterna, så vaknar barnen på nätterna blir jag nästan arg eftersom jag vill sova, haha. Men Julia däremot sov över hos sin mormor & morfar inatt. Hon hade tyvärr också hållit igång, dock hade hon spytt ett par gånger.. Kul!
 
Jag ska besöka vårdcentralen och ta lite prover och se om hon är laktosintolerant! Hon spyr ofta och har jämt ont i magen! Och hon dricker hyfsat mycket mjölk, äter yoghurt, glass osv. Hoppas verkligen att det inte är någon intolerans. Allting blir så mycket jobbigare om det ska vara massa krångel med sådant!
 
 






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?