Vi trivs i vårt nya hem!
Publicerat den

Hej på er!

Jösses vad glest det var mellan inläggen här, det var ju inte riktigt tanken. Dock har jag hamnat i något slags trötthetskoma! Så mycket som jag sover nu har jag nog aldrig tidigare gjort. David är helt paff, haha. 

Nu har vi bott i vårt hus i över en vecka redan, tiden flyger iväg när man har roligt. Nästan alla kartonger är tömda, med undantag för några som står i groventren fyllda med ytterkläder. Som tur är har vi dörr dit, så det är väl bara att gömma undan tänker jag. Det tänker inte David, så nu vet vi vad vi har att göra i veckan. Allt ska bort! ;) 

Medan (seriöst! Sjukt många tror på riktigt att man skriver medanS? Läser de inte böcker och ser att det stavas medaN?!) ändå allt var framme så tog jag tag i barnkläderna och sorterade dem i olika lådor. Varje storlek för sig! Hör & häpna, men jag har tjänat närmare 700 kr på det! Bestämde mig för att sälja alla plagg för 10 kr/st, möjligen lite dyrare om det är ytterplagg, och se vad det drog folk. Helt underbart! Flera stenar har fallit från mitt bröst bara av vetskapen av att vara av med lite grejer. Mycket "av" där.. 

Vi har haft flera vänner här på besök, det har varit så roligt! Tänk vad mycket härliga människor man har runt sig. Så tacksam! Grillat har vi gjort hela helgen, så det är nästan att jag redan tröttnat på det. Nu är jag istället sugen på färskpotatis & sill! Mums! 

Måste bara tillägga att när jag var med i fitnessfighten så gick jag ner 4 kg. Pluttigt, jag vet. Skrev jag det här tro? Jag var inte alltför flitig med inlägg då heller tyvärr. Var väl alldeles för deprimerad pga. maten, hah! Hur som så kan jag erkänna att jag gick upp 1 kg väldigt snabbt igen, men ligger nu på 65 kg och känner mig ganska nöjd. Även om jag fortfarande ser fet ut. Endast spegelbilden när magen dras in ser lite bra ut. ;) MEN! Trots att jag levt på Coca Cola och godis och liknande onyttigheter så ligger jag kvar på samma vikt. Det går helt enkelt inte att vara fet när man bor i hus! ;) Jag rör mig konstant!! Går in och går ut, plockar med saker eller hjälper barnen med något. Underbart! :) Måste försöka komma igång med träningen igen bara, den har blivit hemskt lidande. 

Bjuder på lite bilder: 





Ha en fin kväll! Julia är över och leker med kompisar, Henry sover och jag & David ska ta oss lite kvällsmat! 





 Hannah

Jag har haft väldigt svårt med medan & medans. Men nu vet jag ! :)



URL: http://fruhagelstankar.blogg.se





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?