Feberdag
Publicerat den

Ledig fredag!

Egentligen är väl jag aldrig ledig när jag går i skolan, det finns alltid något som behöver läsas på. Har t ex två tentor snart som jag absolut skulle behöva läsa på, vilket jag också ska.. senare. ;) Eftersom mina små älsklingar har fått vara mycket på dagis nu till skillnad från vad de brukar vara så gav det mig dåligt samvete och därför höll jag dem hemma idag. De verkar absolut inte må dåligt över att vara på dagis, tvärtom! Julia längtar inte hem, påstår hon. ;) Men jag får dåligt samvete ändå.. 

Igår eftermiddag var Henry grinigare än vanligt, och frampå kvällen kändes han varm. Feber it is.. Suck! Jag som hade planerat för en förmiddag på Fralla för alla med Frida & barnen idag, men vi får snällt stanna hemma istället. Just nu sitter Henry här intill och äter piggelin och ser på barnprogram. Han har fått sig en alvedonsupp vilket jag hoppas gör honom lite piggare strax. Även om det är mysigt att sitta still i soffan för en gång skull. :) Julia var nyss här, men sprang upp till sitt rum och tittar på surfplattan istället. Bättre film där tydligen! 

Hon påstår sig också känna sig sjuk, eller i alla fall lite förkyld. Hoppas att det bara är något hon säger.. Här vill vi inte vara mer sjuka! 

Sessan är på Henry mer än någonsin! Hon vill ligga på honom idag, men där gick hans gräns. Hon som annars brukar hålla sig på lite avstånd pga. hans ibland hårda grepp, men idag känner hon väl på sig att han är lite nedsatt! Katter brukar väl känna på sig saker och vara hos dem som mår dåligt? Fysiskt som psykiskt! Har jag hört. :) 

Fyndade på Hem & Hobby igår:


Älskar inredning, även om det är svårt att få till det! Men jag gör som så att jag köper saker jag gillar, sen får det se ut som det gör! ;) 


Igår var jag på jakt efter kastanjer till ljusstaken på bilden ovan. Det ligger ett par stycken där i som ni kan se. Dock är nog inte tiden inne än då de flesta var omogna. Får hålla ut i några veckor till! :) Såhär ser det för övrigt ut bara några meter från vårt hus. Vackra natur! Älskar hösten, särskilt nu när det samtidigt är så varmt och skönt. 

Ha en fin helg! :) 








 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?