En speciell dag
Publicerat den

Jag är så kreativ! Både i gårkväll och nu så sitter jag här och filurar lite. Men en fråga bara! Hur ska vädret ha det egentligen? Nu snöar det och är kritvitt ute, medan det i går regnade för fullt och inte var en snöflinga på marken. Öööh.. aja! Det gör som det vill! ;) Snö är mysigt och betydligt bättre än regn och slask i alla fall! Jag älskar vintern [jag kan inte säga det för många gånger..;)].

I dag är det inte vilken dag som helst! I dag är nämligen dagen som Julia blir hela 6 månader gammal! Tänk att det redan var ett halvår sedan som jag låg där och klämde ut henne. Ett halvår sedan som jag blev tappad på urin.. haha! :') Ett halvår sedan jag fick en massa sprutor i ryggen och kanyler i händerna. Härliga tider må jag säga! Det var en sån himla mysig känsla att vara där på förlossningen, tidigt på morgonen då det var lite halvmörkt eftersom det ändå var början på sommaren. Ett ganska ungt par gick där i korridoren med en liten vagn och där i låg en liten pojke. Tänk att det snart skulle vara våran tur att gå och se sådär stolta ut! :)

BB är ett ställde där jag kan tänka mig att jobba! Och kanske förlossningen.. men jag är nog lite rädd.

Hur som helst, det är en annan sak med den här dagen också! Min mamma, jag och Julia [för att ta oss i åldersordning] har namnsdag. Det är nämligen Cecilia i dag! Ett mycket fint namn tycker jag. Eftersom Melinda inte finns i almanackan så får jag helt enkelt fira Cecilia och Isabella desto mer! ;) Fast vi brukar inte direkt fira namnsdagar ändå. Det blir kanske en fika och om jag har tur en liten trisslott! :P

Om ett par timmar kommer farmor hit och tillsammans ska vi åka till Tibro [som jag säkert nämnde i går!]. Minnet ni vet.. Jag längtar!

Har precis ätit lite frukost också, i form av fesljummet te och Hjordnära filmjölk med hemmagjord müsli + kanel! Supermumsigt!

Den här bilden var jag mäkta stolt över förra året. Varför? Den frågan ställer jag mig nu. Den är ju inte ens tydlig. Amatör.. ;/




 Jeanette

Tyckte de var en otroligt vacker bild och gen ger verkligen vinterkänsla och längtan efter julen..



Grattis på namnsdagen..



Kul att Julia blir 6 månader idag, Min dotter blir 4 månader idag :)

Minns också när man låg där på förlossningen och visste att nu var de nära. Men jag hade en perfekt förlossning så jag fick inte vänta så länge allt gick så snabbt..



Hoppas du får en mysig dag..



URL: http://aurorasmamma.blogg.se/


 Mirre

Bilden är jättefin, snacka om konst över den. Oh bilder behöver inte alltid vara" tydliga" det är inte alltid dom som är bäst



Tummen upp för denna

kramar



URL: http://myflowergirl.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?