Nu är det natti natti
Publicerat den

Då har ytterligare en dag passerat och jag vet inte om jag är så mycket klokare.. sägs det inte att man lär sig något nytt varje dag? I så fall har jag i dag lärt mig att det är jobbigt att ta sig fram med en barnvagn i snö. Även om min barnvagn faktiskt var väldigt bra ändå!! :) Jag älskar den verkligen! En vacker dag ska jag skriva om hur bra den är trots det billiga priset. Den har inte krånglat en enda gång! :)

Julia somnade vid 21:00, väldigt sent för att vara henne! Hon har varit lite skrikig i dag vid alla läggningar. Hon har nog fått för sig att det är farligt att sova eller nåt.. jobbigt är det i alla fall! :/ Dock ligger hon nu och snarkar i min säng och jag tänkte joina henne. ♥ Fast hon ska få lite mat innan jag lägger mig.

Sitter och designar bloggar för fullt och i morgon blir förhoppningsvis en till färdig!
Puss/ godnatt



 Iss

Sv: Så himla spännande :-D Jag längtar!

Men stressa inte, känner du att inte tiden räcker till så klarar jag mig med min gamla design ett dygn eller tre till ;-) Kram kram!



URL: http://almberg.blogg.se/


 Melinda - Mamma till Maja ♥

Ja dom där vagnarna är faktiskt jättebra :) Klumpade runt med den vagnen hela förra vintern :P för det är en vagn från annaaxel du har va? ;)



URL: http://melindawingren.blogg.se/


 Therese

Ja, jag bor ju uppe i Gällivare, så :) Kram



URL: http://theresejohansson.blogg.se/


 Malin - Alice & Lowes Mamma!

Hihi vad kul! :D Ja jag ska mejla direkt!



Kramar



URL: http://alicesmamma.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?