Min första körlektion
Publicerat den

Jag har haft min första körlektion någonsin och den gick "väldigt bra", för att citera läraren. Jag var nervös som ett as innan och satt mest och nickade, men när jag väl satt i volvon så kände jag mig rätt lugn. Vi skulle mest bara köra runt ute på industriområdet för att titta hur jag skötte bilen och själva körandet. Trafikreglerna behövde vi inte gå igenom i dag. Det första jag fick var beröm för mitt nedväxlande! Så härligt!! Fast minuten efteråt, när jag hade stannat och skulle köra iväg igen, så fick jag motorstopp. Haha härligt! Nåja.. jag hade i alla fall så pass mycket pli på bilen att vi for till vårdcentralens parkering och övade på att parkera. Både vanligt och att man backar in. Det gick också hyfsat bra! Jag fick inte motorstopp och jag körde inte på nån, det är huvudsaken det! ;)


45 minuter gick fort och när vi var klara så fick jag en ny tid. Nästa torsdag klockan 18.00. Tänk! Ni som läser min blogg här kommer få vara med hela tiden tills jag får körkort... OM jag får körkort.. "/ Men det MÅSTE jag bara ha. 460 kr drogs från mitt konto men det fick det väl vara värt.


Fick sms om att min skinnjacka kommit också, den jag beställde härom veckan. Den kom i en gigantisk kartong som jag faktiskt lämnade kvar på Ica där jag hämtade ut den. Orkade inte cykla hem med den, även om den inte vägde mycket. Åh, jag älskar jackan!! Jättevarm och skön och den passade perfekt! Treggingsen var ju en aning stora i L, men jackan i 40 var kanon. Den var lite kort i modellen så den går mig till höften ungefär. Vad glad jag blev!! Det är ju alltid en chansning när man beställer från nätet.

Vet ni? När jag bytte blöja på Julia nu och när hon satt på skötbordet, då skrattade hon!! Mycket! Det är det bästa ljudet jag vet, så underbart!

 

 

Julias skyddsängel som hon fick av min farmor i doppresent




 Sophie mamma till Nellie

Vad kul att det gick bra!! min lektion idag gick med bra! när jag skulle göra start i backe sa hon: Men det satt ju som en smäck! haha :D vi får följa varandra här nu med körkortet kul ju! :D kram



URL: http://beylejd.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?