LIP VOLUME
Publicerat den

Morrn på er!

I dag är en såndär dag då jag inte orkar göra mig i ordning känner jag nu. Har precis duschat och blivit av med 5 kg {läs: rakat bort allt hår!!} och nu sitter jag här i blött hår som jag inte vågar sätta borsten i ännu. När jag kommer ihåg det så brukar jag skölja mitt hår i kallt vatten precis efter duschen, då behåller håret sin glans. Ett litet tips! Bara så att ni vet så tar jag inte kallvatten i duschen så att hela jag blir kall, utan jag välter ner håret i handfatet. ;} Funkar bra faktiskt, i alla fall på mitt hår.

Skärtorsdag i dag! Vi har hela huset fullt av godis som jag ska försöka hålla mig undan från. Vill inte gå upp allting igen som jag har lyckats gå ner. I dag visade vågen faktiskt 69,9 kg! Woooho! :} JAG ÄR UNDER 70! Äntligen. Ett tag sa jag att jag skulle nöja mig med att vara under 70, men nähäerå! Jag är fortfarande fet så jag tänker gå ner en storlek till, till 65! Jag tänkte nämligen ha en liten deal. När jag är nere i 65 så ska jag lägga upp en bild här på bloggen för att visa hur jag ser ut då. Kul? :P Det är väl mest en liten pepp till mig själv att våga visa the body, så att jag MÅSTE gå ner mer i vikt. Ge inte upp Melinda, du kan klara det. Du är stark, som en björn!

Just det! Något som inte fungerar bra, det är den här lilla krabaten ↓ Gör ont? Ja! Ger större läppar? Nej. Ger röda läppar som liknar en brännskada? Ja. Okej, jag ska inte döma ut den för hårt, men den funkar inte på mig och mamma i alla fall. Köpt för 49 spänn hos StylebyTyra. Ett plus är att det luktar väldigt gott, men det är ju egentligen helt onödigt eftersom man ändå inte vill använda det pga. stickningarna som verkligen sitter i. Hade ju ont i över 1 timme i går! 




 Beatrice, mamma till Devin & liten i magen ♥

Hm, vad är det där för något nytt? Ger det rödare läppar, eller vad är tanken med den från början?

Att man ska skölja håret i kallt vatten efter duschen va också nåt nytt för min del ;) Behåller det sin glans och ser friskare ut, eller? KRam



URL: http://beabus87.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?