Dag 16 – En vanlig dag hemma hos mig
Publicerat den

06:00 Julia vaknar och efter lite "mys" i sängen går vi upp. Julia vill dock gå upp direkt och inte mysa!
07:00 Julia får en flaska välling, men hon dricker bara upp halva. Sedan leker hon i ungefär en timme med diverse leksaker/tidningar osv. Kryper omkring och reser sig mot allt.
08:00 Ungefär då så får hon resten av vällingen och somnar igen. Hon sover en halvtimme/timme.
09:00 Vi äter frukost. Julis får gröt och jag tar antingen macka eller, som nu, en äcklig Nutrilett shake. [Jag har inte börjat banta igen, men jag tar en shake till frukost för att skippa en alltför onyttig sådan.]
10:00 Gör oss i ordning vilket betyder: klär på oss, tvättar oss, Julia får sina vitaminer och kanske att jag städar lite.

Dagarna ser väldigt olika ut beroende på om vi är hemma eller om vi är med Ida och Malin/går ner till Arken/Johan är här osv. Men vid 13-tiden ungefär brukar Julia äta och även jag. I dag till exempel så kommer Johan sen och jag ska ner till körskolan och plugga teori. Då får han ta hand om Julia och antagligen kommer de sitta och leka eller gå en promenad med vagnen. Hon sover en stund på eftermiddagen också.

19:00 Runt den tiden brukar Julia somna och det betyder att jag kan sitta vid datorn, kolla på tv, äta, duscha och allt annat gött! Jag längtar hela dagen efter den här tiden! ;) Haha, nej vad hemskt. Men jo, det är faktiskt väldigt skönt när hon sover och jag kan göra det som jag vill.

Runt 22-23 så somnar jag själv! :)



 jenny

Hej Melinda! :)



Ja, det kan jag hålla med om att den shaken inte smakar så jättebra. Därför äter jag Herbalife. Det kan man äta med en massa saker i. Det blir mer som en milkshake :) Jag tycker att det är supergott och det är med alla näringsämnen man behöver också. Skulle du vilja ha några prover på just den shaken? Finns i 6 olika smaker, men den jag har just nu är vanilj. Den kan man blanda med jordgubbar, jucie, mjölk osv. :) Skulle du vilja testa? :)



URL: http://thebigfitnessfight.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?