Baby hand
Publicerat den

Jennifer har varit och hälsat på mig och Julia i dag! Jättetrevlligt för hon är så himla go! :} Julia gillade henne också, fast lite feg var hon allt, haha! Nu sover hon som en stock efter allt lek & bus! Dagen har bjudit på fint väder och en sjuhelvetes blåst! Flera grenar låg på gräsmattan och en hel del ligger uppe i träden på de kvarstående grenarna. Men de ramlar väl snart ner de också. Passade i alla fall på att ta syrénkvistarna och satte in dem i en vas i mitt fönster. Längtar tills de slår ut! Så himla vackert.

Bara sådär fick jag en idé om hur min nya design kan se ut! Den är nästan färdig men jag har känt att någonting saknas. Kanske var det detta då... Hoppas att det blir bra!

På söndag ska jag, Johan och Julia till Frida och ta lite bilder på våran fina skatt. Jag sket i det där stället i Tidaholm för det kändes så ovärt. Dyrt och knappt några bilder. Då är det bättre att man känner en fotograf istället! Det blir nog mycket roligare. Vore kul att förstora en bild och sätta upp på väggen! :)

En liten busig barnhand som nästan alltid är kladdig! ♥

Nu ska jag sätta fart med min design så att den blir färdig nångång! ;}



 Marie

Härligt med besök och vad fin liten barnhand =D



URL: http://myflowergirl.blogg.se/


 Jennifer

det är du och julia som är helt underbara :D hihi och om vi ses lite oftare så kanske hon inte kommer vara lika blyg för mig i framtiden :)<3 kram till er båda



URL:





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?