Det var den hållningen det
Publicerat den

Usch, älsklingen hostar för fullt! Hoppas verkligen att det lugnar ner sig under natten. Orättvist att sådana små ska behöva ha det så jobbigt! Sjukdomar är ett dåligt påhitt! Har haft henne uppe och vaggat henne {mamma också} och då blev det lite bättre. {Dock står man i en jävligt konstig ställning vilket antagligen inte är särskilt bra för ryggen!}Hon fick även lite ljummet vatten för att försöka lena halsen lite. Nu hoppas vi på ett mirakel som gör att hon är pigg och som vanligt i morgon! :D

Ska säga till sköterskorna på BVC på fredag att jag inte vill att Julia ska få sprutorna då. Hon kommer bergis bli sjuk {hängig/feber} och det vill jag inte. Vi ska ha kalas på lördag nämligen och då vill jag att hon är pigg & frisk! De dumma sprutorna kan hon få veckan därpå, tycker jag! Man borde väl kunna säga att man inte vill ta sprutorna, väl? Det kan de väl inte tvinga en till? Jag vet inte, men jag tänker absolut säga till!



 Marie

Ohh stackars liten snutta, vad jobbigt det måste bara. Näee det låter ju inte så lämpligt att ta sprutrona i samband med detta, får ta dem senare då??



Spännande med ny Layout



URL: http://myflowergirl.blogg.se/


 Sophie mamma till Nellie

Klart du kan säga till om det! :D Hade jag med gjort!

När Nellie har varit hostig oc haft jobbigt med halsen så har hon fått varmt vatten med honung i :) för det är ju bra :)

Kram på er!



URL: http://beylejd.blogg.se/





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?