Barnvagn - check!
Publicerat den

Jo! Har ju tidigare skrivit om att vi redan (!) har köpt en barnvagn.. I skrivande stund minns jag inte när det var, men jag skulle tippa på att det var i början av november. Det var innan ultraljudet i alla fall. Med andra ord har jag agerat precis tvärtemot vad jag anser vara lämpligt, haha! "Vänta så länge som möjligt med allting ifall det händer något..". MEN! Jag ansåg att det var ett sådant kap att jag inte kunde låta det förbipassera.
 
Det blev en Teutonia Cosmo 2011. Fann den på blocket och då kostade den 5 300 kr. Hade räknat lite på det och kommit fram till att vi inte skulle få den för under 8000 kr i alla fall.. Närmare 10! Tyckte då att det var alldeles för tidigt för att köpa någon, det kunde ju faktiskt vara tvillingar i magen! Haha, vad hade jag gjort då? ;O Hur som helst så avvaktade jag, men när jag såg att de sänkt priset till 4 500:-, då slog jag till! Vagnen har ingen hårdlift, men för mig är det helt Ok! Den lätta mjukliften är supersmidig nu när vi bor en trappa upp och lilla skatten antagligen kommer somna under promenader och så. Besöket hos familjen som vi köpte vagnen hos blev ju lite pinsamt.. David hade nämligen tänkt att pruta ner till 4 000 eller så, men då jag var eld & lågor och tyckte att allting var SÅ bra och SÅ fint, ja då kunde han inte med. Haha! Vagnen var knappt använd då de hade en annan samtidigt som de använde vid "skitiga" promenader, strandbesök osv. Det var lite skavt på handtaget, själva klisterlappen där som ni ser på bild. Men vad gör väl det? Dessutom vet jag av erfarenhet att vagnar {i alla fall mina} har en tendens till att bli väldigt skitiga & slita snabbt! I övrigt är den i alla fall superfin! Inget solblekt, upprivet eller annat trist.

Vi fick även med täcke & kudde, samt en dyna att sedan kunna ha i sittdelen. Känner jag mig själv rätt så har jag säkert tröttnat på vagnen lagom till det är dags att använda sittdelen, men det är ju inte alls säkert, haha. ;} Älskar den nu i alla fall, den är så otroligt lättkörd! Julia har provsuttit den och nja, hon var nog i största laget! Bra, då vet jag det i alla fall. Men hon har ju sina vagnar redan. :} Jag hade ju en sådan ofantlig tur att vinna en åkpåse härom månaden också! Till Teutonia, passande nog. Hade jag köpt den på internet hade jag fått ge över 1000 spänn! Är så himla tacksam! ♥ Det är en helsvart kombiåkpåse, se bild nedan. Superskön!
 
 
 



 Elin Grenabo

Vi har en likadan fast 3 hjulig, vi är supernöjda! Vi hade oxå mjuklift vilket vi kunde använda så länge efter som A var så liten :)



URL: http://litendelavoss.blogg.se





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?