Söndag
Publicerat den

God kväll på er! :)

Hela familjen sitter samlad i soffan och tittar på film via netflix, som David skaffade häromdagen. Blev Bondgården ikväll, för Julias skull! ;) Hon är inte direkt känd för att sitta still, så efter att hon tryckt armbågarna i mig ett par gånger, samt rivit mig på låren med sina tånaglar - ja då fick jag nog! Satte mig i andra sidan soffan och skällde ut henne lite. "Men då klipper vi mina tånaglar då...!" Sa hon och det är nu gjort. Kan inte påstå att de var särskilt långa, men bra vassa! Usch vad störande sådant är!

Vi tog sovmorgon till 9-tiden i morse och eftermiddagen spenderades hos mina föräldrar. Blev bjudna på käk, kalas! Hann även baka daimmuffins under förmiddagen som vi tog med oss dit, riktigt gott! Lätt de godaste muffinsen!

Magen växer & växer, börjar kännas rejält i övre delen av magen på den högra sidan. Kan det vara att barnet trycker på bröstkorgen tro? Går in i vecka 27 i morrn, tjohooo! Längtar som en tok, även om det är väldigt mysigt att känna alla rörelser där inne. Det är något speciellt med att vänta barn... Så naturligt samtidigt som det är så spännande, nervöst och tusentals andra känslor! Hur ska det gå med två barn? TVÅ?! Förhoppningsvis bra, Julia är väldigt snäll mot småbarn och klappar dem så fint på huvudet, haha. Älskade lilla tjej! <3 Tror nog att hon blir en bra syrra, även om hon själv säger att hon inte kommer vara det..

I morgon blir det jobb för min del, och dagis för lillan. Aldrig roligt att veta att man behöver gå upp i ottan, samtidigt som det är roligt när man väl är på plats! :)

Ha en fin kväll! Bjuder på en bild tagen alldeles nyss:







 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?