Morgonpromenad
Publicerat den

Hela veckan har jag slagit upp mina blågröna ögon prick kl 06:00. På tok för tidigt. Så även idag, tyvärr. Lyckade dock somna om till 07:30, då Henry stod i sin säng {han sov hela natten där i!!} och visade sitt missnöje. Så skönt och välbehövligt med lite extra sömn! :}
 
Jag kom precis hem efter en härlig men lite kall promenad. Soligt och fint och knappt en människa ute. Tog mig en sväng förbi vårt kommande hem, tänka sig att det bara är 26 dagar kvar tills vi får nycklarna! Området verkar så lugnt och skönt, och det känns helt ofattbart när man går förbi och tänker på att vi haft turen att kunna köpa ett av husen där. Och precis intill ligger jättefin natur och ett bra motionsspår. Åh!
 
Mestadels gick jag, men benen fick lite extra fart några meter så att jag fick med lite jogg också. Att det kan vara en sådan skillnad på jogg på löpband och jogg i naturen? Gick som tur var bättre än förväntat, men jag stör mig på att jag aldrig kör fullt ut så att hjärtat bankar för brinnande livet! Jag har liksom någon spärr som gör att jag håller mig till en viss hastighet som jag behärskar och slipper att bli andfådd.. Hmm.. Borde bli förbättring där. Det är ju liksom det som är meningen med träning! Att komma upp i puls. Jag har som mest legat på 160, men brukar ligga runt 150 {enligt löpbandets siffror}.
 
Så här vackert var det i skogen som jag gick vid alldeles nyss ↓
 
 
Nu vaknade Henry från sin förmiddagsvila! Dags att dra! :}
Trodde att vågen skulle visa + idag, men jag hade inte gått upp ett gram trots mina fusk igår. Tack! ♥






 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?