Min helg
Publicerat den


Hej i kylan!

Brrr vad det har gått och blivit kallt! Under gårdagen åkte jag och min mamma till Göteborg för att shoppa och mysa, vilket har blivit lite av en tradition att göra såhär i slutet av november. Riktigt mysigt med allt julpynt som har kommit fram. Den tunna skinnjackan som var så himla behaglig här hemma i varma Hjo, blev alldeles för kall i Göteborg så det hela började med att skaffa sig en ny jacka! :) Den fina svarta dunjackan som jag hade gick ju tyvärr sönder för några veckor sedan.. 

Skönt med en ny jacka ändå! 399:- på H&M, känner mig riktigt nöjd! Bilden tog jag när mamma provade kläder i provhytten framför, haha. 

Annars blev det lite annat smått och gott handlat också. En kalender till Julia från Panduro med olika pärlplattor att lägga varje dag fram till jul. Det kan nog bli en hit! En gosig tröja till mig, blåa (!) strumpbyxor och fina julkläder till barnen. Snart dags att ta julkort också! Mycket ska man hinna med. :') 

Vi både åt och fikade där nere, flera gånger! Tog tåget dit & tillbaka, riktigt smidigt. 

Idag har vi hållit oss på hemmaplan och varit ute i kylan och fixat i landet. Grävt bort en stor del av alla gamla växter sedan i somras. Vilken tid det tar! Turligt nog är jorden väldigt mjuk vilket underlättar när man kommer där med spaden. 

En före- och efterbild (än så länge) 
Det tar sig i alla fall litegrann! 
Men vad tänkte de förra ägarna med egentligen..? Det är ju galet stort! Tanken är att så mer gräs för att utöka gräsmattan, samt sätta dit några pallkragar så att vi fortfarande kan så viss saker! :) Det är ju så härligt och gott med egenodlat! 

Hej så länge!




 Cajsa

Så himla snygg du är! :) jättefin i hårfärgen och nya jackan :*

Svar: Nämen tack snälla söta du :* Vad gullig du är!!
melindaochjulia.blogg.se



URL:





 NAMN
 

 MAIL


 URL


 SKRIV DIN KOMMENTAR


Spara?