Utan färg
Publicerat den

Finns ingen tjej som är så redig som min lilla tös! Så gullig och så perfekt! Jag hade tur :}Högerklicksskydda din blogg
Publicerat den

Vad hände med ett tips i veckan? Jag skyller på att veckorna går så fort att jag inte hinner med! ;} I kväll tänkte jag i alla fall visa er en sak som egentligen är helt onödig eftersom man om man vill kan kopiera bilder med Print Screen, men som ändå kan underlätta något! Nämligen hur man högerklicksskyddar sin blogg!
Man kan då alltså inte högerklicka på bilden för att spara den!

Såhär gör man:
1. Gå in på dina kodmallar. Design » Kodmallar
2. Bläddra ner till <body> [sök med Ctrl+F om det är jobbigt att hitta!]
3. Klistra in följande text oncontextmenu="return false" bakom "body" så att det sedan ser ut såhär:

<body oncontextmenu="return false">

Nu har ni gjort det lite svårare för tjuvar i alla fall!
Och glöm inte att göra så i alla kodmallar!AG
Publicerat den
Knoppen
Publicerat den

Titta så fin syrénkvisten blev som jag räddade från gräsmattan. Den, tillsammans med ett par andra grenar, pryder nu mitt fönster alldeles perfekt! Dock blir det väl inga blommor på den {varför??} men den är ju väldigt fin ändå. :} Tagen med Nikon D200, längtar dock tillbaka till 700:n. :/Krokus
Publicerat den

länk

Jag har kommit på att jag verkligen älskar krokusar! Så fina, underbara blommor. Lever ihop och är öppna och vakna på dagen, men stängda och sover på natten. Har inte kunnat ta några egna bilder på krokusar ännu, men de i vår gräsmatta är på väg upp!
Hur kunde hon?
Publicerat den

Jag köpte en bok i dag. Helt oplanerat men den stod liksom och skrek efter mig i hyllan där på ICA. Hur kunde hon? är bokens titel. Av Dana Fowley. Känner ni till den? Jag har hittills bara hunnit till sidan 40, men jag kan redan varna er om att den är hemsk. Så hemsk så hemsk, att man nästan börjar lipa när man läser den. Handlingen? En liten flicka på 5 år som har en sådan otroligt hemsk barndom att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Övergrepp efter övergrepp, både av sin styvpappa, sin mamma (!) och många andra.

Otroligt att det händer. Att det händer i varje stad, i något hem. Någonstans där man absolut inte tror att det händer eftersom ingenting tyder på det. Barn ska inte behöva må så dåligt. Varje barn förtjänar en kram och ingenting hemskt! Detta får mig att vilja bli mördare. Mörda alla jävla idioter som håller på med sånt här!

Jag bli så förbannad.
Fina tjejen
Publicerat den

Kolla de små benen
I dag är Julia fin i en kjol från H&M!
Vi har varit nere på Arken och jag har köpt BUS. Nu slipper jag solariet i alla fall. ;}Är du en gottegris?
Publicerat den

I så fall tror jag att det här kan vara något för er ↓
{Bilderna är länkade så om ni trycker på dem så får ni mer info om varje smycke!}

 

 

Smyckena görs av Apelsingredelins nya leverantör Empty Spaces.
OMG!
Publicerat den

Nu ska ni få höra en grej som jag har retat mig på sedan i söndags. Åååååh jag retar mig så fruktansvääääääääääääääääääääääääääääääääääärt på det!
Det var såhär:

när jag var påväg till den där festen i lördags vid 18tiden så lyssnade jag på radio i bilen. Då gick det en supermegabra låt som jag bara älskade. Jag bestämde mig för att komma ihåg vad den hette, eller vad artisten hette i alla fall, men det gick inte så bra. Det enda som fastnade i min hjärna just då var att artisten, som var en kvinna, började på M. Och något ord i låten började på B.

Vad jag har funderat över detta. Jag har sökt på internet om vad det kan vara för låt, men det är inte särskilt lätt när jag varken har ett låtnamn eller en artist. Det hemska är att jag inte ens minns hur låten går. Jag minns ingenting! Ingen text och ingen melodi. (!!)

I går mailade jag till Rix FM för att förhoppningsvis få något svar på vilka låtar de hade spelat vid den tidpunkten. Dock stämde ingenting överrens med mina fina bokstäver och jag tror att musikchefen tyckte att jag var ett riktigt nöt! Det är jag också, för jag är inte ens säker på vilken radiokanal låten spelades på.

Nu till det oförklarliga: hörde jag ens någon låt? Jag har funderat så pass mycket att jag börjar bli osäker på om det över huvudtaget var någon låt som jag lyssnade på. Men jag satt ju där i bilen och gasade och sjöng så vackert? Hmm, är ett mysterium. Dock är det någonting inom mig som säker att jag måste fortsätta sökandet efter den här låten. Jag kan inte bara strunta i det och gå vidare med mitt liv. Haha.. sorgligt! :')

?The way back home is always long
Publicerat den

I dag fick jag "sovmorgon" fram till 07:00. Inte fy skam, det kunde varit betydligt värre!
Julia höll sig vaken i ungefär 3 timmar och då hann vi bland annat att tvätta lite kläder. Hon älskar verkligen att vara i tvättstugan och riva i alla kläder. Och sätta på tvättmaskinen! Allt som har med knappar att göra är roligt. Både DVD:n och videon har jag fått ta ur strömmen ur eftersom hon hela tiden trycker på startknappen eller på eject {så att bandet eller skivan åker ut}. Kul att hon är teknikintresserad redan, haha.

Den här fina skeden köpte min älskling åt mig. Det var nog första och enda gången som jag köper eller får en sked som kostar 39 kr. Men visst är den tjusig? :} Av märket greengate självklart. ;}

I dag fyller min fina farmor 66 år.
Det ska firas i eftermiddag med smörgåstårta. Återstår att se vad Julia kommer tycka om det, fast jag tar nog med mig lite burkmat åt henne ändå. Inte ska hon sitta och trycka i sig en massa smörgåstårta alla redan!

Nu sover Julia efter att jag dansat henne till sömns. Lite Shakira bara och sedan är det hopp & studs ett tag. Sedan sussar hon så sött mon min axel. Det blir en rejäl träning det, ska ni veta. Hopp & studs med 11 kg vikt i armarna/händerna.

Möjligtvis dyker det upp en tävling om ett par dagar!
PussHon kan gå
Publicerat den

I går {110328} tog min lilla solstråle sina 4 första steg. Lite vingligt men helt klart godkända nog att kunna kallas för steg. Jag vågade inte låta henne gå själv så mycket längre eftersom jag var rädd att hon skulle stå på näsan! Men ojojoj så tiden går fort. Snart fyller hon 1 och jag planerar redan för hennes allra första tårta här i livet! 
Believe
Publicerat den

Sök på yoga på spotify, helt underbart att sitta och lyssna på, oavsett tidpunkt på dagen! Yogatime är helt otrolig. Jag funderar förresten på att starta ytterligare en blogg, fast med lösenord. Det är inte säkert att någon av er får lösenordet, utan att den mest är till för mig själv. Haha, fast jag vet inte.. Med ett så dåligt minne som jag har så kan det behövas, det är väl det jag försöker säga. Jag har så mycket att skriva egentligen, men man kan ju inte skriva allt här eftersom alla har tillgång till this blog.Push-up för barn
Publicerat den

Mnåh, kan inte barn bara få vara barn? Vuxen är man ju ändå hela livet sen.
Jag tittade på den här videon {länk} alldeles nyss och tycker att det är väldigt tråkigt faktiskt. Kanske inte världens största problem, men nog kan det räknas som ett i-landsproblem i alla fall!

I USA markandsför de vadderade bikiniöverdelar till småtejer som är 8 år, och dessutom finns det klackskor som kan användas redan vid 3 års ålder! Detta har man sett på till exempel Suri ↓ Tom Cruise och Katie Holmes dotter.

Vad tycker ni? Ska inte barn få vara barn? Måste man "växa upp" så fort? Jag tycker i alla fall att det är på tok för tidigt!

Självkänsla
Publicerat den

Nu ska jag avslöja något för er som är ganska sorgligt. Jag är absolut inte ensam om det här, men ändå känns det rätt jobbigt. Under i princip hela mitt liv så har jag haft en väldigt dålig självkänsla. Jag har alltid ansett mig själv som ful och tjock och jag vet inte hur många gånger jag har pratat om min vikt och mitt utseende. Stackars mina föräldrar. :') Jag har haft förbilder som jag velat se ut som {Olsensystrarna bla.} och aldrig riktigt accepterat mitt utseende. Det har alltid funnits något att klaga över liksom. Det ser ut så och det ser ut så, allting är fel och usch vad jobbigt det är. Egentligen borde jag dö så att folk slipper se mig. Okej, kanske inte riktigt så illa, men ni fattar.

Det är ju faktiskt helt fruktansvärt att man ska behöva känna så. Ändå drabbar det så många. Det är väl alla sjuka ideal. Eller så är det spegelns fel. Vem fan uppfann en så dålig idé som spegeln?

Hur som helst så är ju dålig självkänsla något som man kanske inte själv märker av att man har, men nu på senare tid så har jag faktiskt börjat märka av det på mig själv. Jag går runt och känner att jag lever som i ett straff, men när ska straffet sluta? När har jag 'kämpat' färdigt? Mammor borde inte känna såhär. Jag har tagit mig igenom en till en början jävlig graviditet, jag har klämt ut ett barn på nästan 4 kg och jag har tagit hand om henne i snart 1 år. Mammor borde inte må dåligt eftersom de har fått det finaste en människa kan få. Men ÄNDÅ gör man det? En graviditet tar mycket på den stackars kvinnokroppen. Hudbristningar och löst hängande hud är något som nästan alla får räkna med. Hade man en "ful" kropp innan så kan ni ju tänka er hur den ser ut efter 9 månader.

Jag känner att jag glider ifrån den röda tråden lite här, men jag skriver det som ploppar upp ur min hjärna, helt enkelt. Självkänsla, just det. Men vad tusan ska man göra åt det? Det går inte med övertalning från föräldrar eller kompisar. Oavsett hur många som påstår att man duger som man är så hjälper det inte. Jag hoppas att Julia kommer vara starkare än mig och förstå hur fin hon är, men det tror jag. Hon är en stark tjej redan nu!

Jag tänker mycket, det har jag alltid gjort. Funderar och funderar, och är väldigt nyfiken.
Nu har jag i alla fall kommit fram till en sak - jag ska öva upp min självkänsla.
Vi börjar med att skriva ner 4 saker som jag tycker att jag är bra på, som en pepp liksom:
♥ Jag kan fotografera och ser oftast innan jag har kameran i handen om en bild kommer att bli bra eller ej.
♥ Jag kan designa bloggar och har hittills lärt mig allting som jag velat lära mig.
♥ Jag kan ta hand om Julia
♥ Jag är inte tondöv, haha!

Fyfan vad jag är löjlig. Folk dör och svälter och här sitter jag och har problem med att jag inte tror på mig själv. Nejmeen vad synd det är om mig, min jävla tönt. Folk har större problem än vad jag har! Snälla sluta klaga och lev istället. Lev innan vi i Sverige också hamnar i krig och utrotas som torskar. Ett par kg för mycket är bättre än ett par kg för lite. Tänk var många smala människor det finns som skulle behöva de där 5 kilona för att överleva morgondagen. Näe, nu blev jag arg på mig själv. Förlåt för det här inlägget!Beautiful blogger award
Publicerat den

Titta vad jag fick av Mia! Tusen tack

Nu är det meningen att jag ska skriva 5 saker om mig själv, så här kommer det

Jag vann en cykeltävling i min klass när jag var 10 :')

Jag har hoppat ner för ett vattenfall i svinkallt vatten i Spanien.

Jag har fotat kronprisessan Victoria och Daniel när de var i min stad.

Som projektarbete i skolan gjorde jag en receptbok. Resultat = MVG {tack vare Anton & Emelie också!}

Jag ritade av hur alla sladdar satt i tv:n när jag var liten eftersom pappa alltid drog ur någon sladd. Han tyckte nämligen att jag satt och tittade på tok för mycket!

Jag utmanar Sophie, Sanna, Beatrice och Malin :}Buzzadorkampanj!
Publicerat den

Wiho, jag har kommit med i en buzzadorkampanj som den här gången handlar om Neutrogena Visibly Clear® Blackhead Eliminating Daily Scrub. Jag kommer att få hem 75 st provförpackningar så vill ni ha en så säg bara till! Vi har faktiskt lite Neutrogenaprodukter hemma redan som verkligen fungerar, så tveka inte att säga till om ni vill ha en liten test. Det är ju ändå gratis, och gratis är som vi alla vet, väldigt gott! :D
Vårtecken ♥
Publicerat den

De här knattarna har trängt sig upp ur vår gräsmatta och vill se så mycket sol som mycket! Vet ni vad det är början på för blomma? Just det. Tulipaneser! Eller tulpaner! ;} Jag har använt närbildslinsen för att komma riktigt nära.

Jag har faktiskt en anledning till mitt dåliga bloggande i helgen! Dels har jag varit på 25årsfest och dels har jag sovit borta. 25årsfesten var superkul och jag började nästan prata norrländska! Varför ska man alltid bli som man umgås!? Jag var alldeles nykter eftersom jag ju behövde komma hem efter festen också, som låg mitt ute i skogen!

Sovit har jag gjort i Skövde och det var jättemysigt att bara vara jag, Johan & Julia. Shoppade mig även ett par nya solglajjor i dag som är i stil med pilotglasögon. Inte svarta utan lite mer bruna. Superschysta!Det där med grodor
Publicerat den

Här sitter jag och tittar på ett program som handlar om grodor. Jag mår lite illa. Samtidigt är det intressant att se hur djuren klarar sig tycker jag. De visade hur en "grodpappa" i flera dagar har skyddat sina små yngel som har simmat omkring i en liten göl och ätit konstant. Allt för att växa. Pappan har hela tiden varit på sin vakt och skrämt bort allt som kan klassas som faror. Till och med stora fåglar. [Stora jämfört med honom själv.] När maten tagit slut i gölen så gräver han en kanal genom leran vidare till nästa göl, och ynglen forsar igenom den för att fortsätta äta sig feta. Efter ett tag, när yngeln blivit 5 cm långa och till och med fått ben, då klarar de sig själva och det är åter igen dags för pappan att käka. Han har fastat i nästan 3 veckor! Då äter han allt som kommer i dess väg, till och med sina egna barn... Det kan tyckas onödigt att först ha skyddat dem? Eller..? Hur som helst så är han så hungrig och dessutom bra på att försvara sig. Nyfikna zebror skrämmer han iväg genom att först blåsa upp sig och sedan hoppa rätt på mulen på den stackars nyfikna zebran.

Haha, hoppas att ni njöt av infon! ;}
Min lilla modell
Publicerat den

Så himla gullig! Tack FRIDA för en toppenfotografering! Julia har under förmiddagen i dag varit modell och bilderna blev helt fantastiska!Boende
Publicerat den

Sitter och spanar på lite lägenheter. Är så sugen på att flytta till mitt eget. Inreda som jag själv vill och slippa tänka på andra! I och för sig så måste ju Johan och Julia godkänna det, men det hoppas jag att de gör.

Drömmen är ju ett litet mysigtt hus med en ännu mysigare trägård! Men allt kan man inte få med en gång, det får ta sin tid. Hur bor ni? Berätta gärna, det vore roligt att läsa! Och framför allt, trivs ni med hur ni bor?New in
Publicerat den

Hoohoo?
Är det någon hemma? ;}

Tyst och nyktert och svenskt var det här i bloggen i dag. Både från min och er sida! Haft en bloggfri dag och tillbringat mycket tid utomhus i solskenet. Dock var det kallt i dag, jämfört med tidigare dagar i veckan. Min nya design är färdig så tryck F5 om ni inte redan ser den! Vad tycker ni om den? Hiss eller diss? Själv har jag nästan tröttnat redan eftersom jag jag har sett den en miljon gånger när jag har gjort den. Uppdatera & uppdatera, det är det bloggdesign handlar om. -_-

Valde att göra 2 menyer den här gången så att den inte blir så förbaskat lång! Jag vill att det ska vara enkelt att navigera för er och att ni inte ska behöva bläddra i en 100 mil lång meny för att hitta det ni söker. Jag har testat lite i olika skärmupplösningar och på den här datorn gick det bra i alla fall. Vissa av er kanske får scrolla åt sidan för att se, men hoppas att det är lugnt ändå!

Annars då? Njae! Jag sitter här och käkat Lindt Excellence - A touch of sea salt. Den är otrolig! Så himla god!
Hur har er dag varit? :} Tell me!
Baby hand
Publicerat den

Jennifer har varit och hälsat på mig och Julia i dag! Jättetrevlligt för hon är så himla go! :} Julia gillade henne också, fast lite feg var hon allt, haha! Nu sover hon som en stock efter allt lek & bus! Dagen har bjudit på fint väder och en sjuhelvetes blåst! Flera grenar låg på gräsmattan och en hel del ligger uppe i träden på de kvarstående grenarna. Men de ramlar väl snart ner de också. Passade i alla fall på att ta syrénkvistarna och satte in dem i en vas i mitt fönster. Längtar tills de slår ut! Så himla vackert.

Bara sådär fick jag en idé om hur min nya design kan se ut! Den är nästan färdig men jag har känt att någonting saknas. Kanske var det detta då... Hoppas att det blir bra!

På söndag ska jag, Johan och Julia till Frida och ta lite bilder på våran fina skatt. Jag sket i det där stället i Tidaholm för det kändes så ovärt. Dyrt och knappt några bilder. Då är det bättre att man känner en fotograf istället! Det blir nog mycket roligare. Vore kul att förstora en bild och sätta upp på väggen! :)

En liten busig barnhand som nästan alltid är kladdig! ♥

Nu ska jag sätta fart med min design så att den blir färdig nångång! ;}Från mormor
Publicerat den

Haha, hur söta? :} Julias mormor köpte dessa i går på Eurosko i Skövde, och de är ju helt fantastiska! Rosa och allt!  Strl 21 är det på dem och jag har försökt få på dem på Julis fötter. Dock spänner hon tårna så mycket att de knappt går att få på. Den vänstra foten fungerade, men inte den högra. Ovana som antagligen ger med sig snart. Ska bli gulligt att se henne gå omkring i dessa!
Drowning in your sweat 'til I drench my clothes
Publicerat den

Jag har inte varit såhär svettig sedan... sedan jag vet inte när! Senaste gången jag dansade zumba antar jag. Den senaste timmen har jag och Julia dansat oss riktigt svettiga och jag älskar det! Roligt är det också, som fan! Jag dansar omkring som en dåre på mattan här inne i datarummet, bara hoppas på att ingen granne ser det! Fast egentligen.. vad spelar det för roll? ;} Det är roligt att dansa!! Jag bjuder på det.

En annan gång påpekade jag att jag bor på Sveriges mest trafikerade gata. Jag står fast vid det fortfarande. Under loppet av 2 minuter så hann samma bil åka - och komma tillbaka! Vad tusan hinner man göra då? Ta sig nerför gatan och upp igen, typ. Näe. Inte det att jag sitter här inne och spionerar på vad mina grannar gör. Men varje gång jag tittar ut genom fönstren så åker det iväg en bil - i rasande fart! Lite komiskt, faktiskt!

Nu ska jag duscha! Svetten rinner {håller på att torka in, blääsch!}
Puss och kramNjut av din kropp och bli vän med den
Publicerat den

Nu har Nelly ↑ flyttat ut från garaget eftersom minusgraderna inte längre är lika populära! Undrar om hon saknar radion? Den var nämligen alltid på lite svagt, så att hon inte skulle känna sig ensam. Nu hör hon väl endast blåsten kan jag tro. Fast betydligt mysigare är det ute på altanen eftersom hon då kan vakna av fågelkvitter och av att solen går upp!

I helgen solade hon järnet! Hon fick såklart en stol som alla oss andra, och gud vad skönt det var! Vårvärmen måste väl ändå vara den bästa värmen? När jag ser Nelly så tycker jag att hon är så himla söt. Man vill bara ha fler som ser ut som henne! Kanske borde hon få ungar? Fast näe, inte nu! Det har jag inte tid eller plats till. Men senare, när jag har min lilla gård på landet så ska där finnas kaniner i mängder! Älskar kaniner, de är så underbara!

Nu ska jag ta mig ett yogapass!
PussPå kärlekens vingar kommer jag till dig för att överlämna ett bud om kärlek. Du är innerligt älskad för den du är.
Publicerat den

De vackra orden fick jag i dag. ♥

Jiiiiiiiiiises vad det blåser! Jag är på riktigt rädd att våra stora björkar framför huset ska välta ner över oss. Stolar flyttas omkring på altanen och sopkvasten knackar mot fönstret på verandan. Jobbigt med blåst, tycker jag!

I dag har varit en trött-hela-dagen-dag. Från det att jag gick en promenad i morse så har jag känt mig sömnig och helt orkeslös. Julia däremot är allt annat än orkeslös. Hon flänger omkring som den vilde hon är, och vet ni, hon har lärt sig en ny grej i dag! Nämligen "varsågod" och "tack så mycket", som jag så fint kallar det. Jag ger henne någonting som hon tar och så säger jag varsågod. Sedan ger hon mig något och då säger jag tack så mycket. Hon hjälpte mig dessutom att lägga tillbaka alla klossar i kartongen, min duktiga tjej! ♥ Ser så fantastiskt ut när hon verkligen förstår vad hon gör.

Jag har faktiskt ingenting mer att säga i dag.
Jo, en grej förresten!
Titta på videon nedan och skriv sedan i en kommentar eller i Bloggsvar vad ni tycker om den. Jag skrattade första gången jag såg den i alla fall! ;} Väldigt fult, lite pinsamt osv, men väldigt kul!
Önska kan man alltid
Publicerat den

Den här outfiten skulle jag inte tacka nej till alls faktiskt! Sommar. Sol. Värme. Klänningen kostar inte ens en hundring! Rubbet kommer från H&M.Svar om klänningen
Publicerat den

Hellu :}

Mitt i allt designande så fick jag en kommentar med lite frågor kring den här klänningen ↓
Jag köpte strl M och som ni ser är den inte särskilt lång ändå. Går strax nedanför rumpan. Jag är 163 cm, kan ju vara bra att tillägga också, haha! Den är väldigt töjbar så jag hade nog kunnat ta en storlek mindre, men jag tycker att det är snyggt när den är lite lös. Skönast också för den delen! Den finns i färgerna vit och beige och själv valde jag beige eftersom jag fick för mig att den vita skulle bli skitig så snabbt! Dock vill jag inte kalla den så jättemycket beige, utan lite mörkare vit, typ naturvit!

Skitsnygg och jätteskön! Rekommenderar den starkt! Jag fick hem den efter 10 dagar, och då är den ändå skickad från Sydafrika!
Spring is here!
Publicerat den

Trots att den här dagen har påverkat mig, eller mitt humör, väldigt negativt {inlägget tidigare i dag} så kan jag inte låta bli att vara oerhört tacksam för den ändå! Tack, för den här tisdagen! Solen har skinit, fåglarna har kvittrat, våren har stigit innanför dörren i form av snödroppar och krokus, jag har precis haft 25 minuter störtskön yoga och jag är frisk! Vad mer kan man begära? Jag är frisk och Julia är frisk. Dessutom har Johan lärt mig ett superenkelt sätt att räkna ut svåra tal på. Synd att jag inte har matte längre! :/ Faktiskt så funderar jag på att filma när jag räknar efter den metoden, så att även ni kan få ta del av det. Jäklar vad man har nytta av den om man för stunden saknar en miniräknare! Som under ett prov kanske..

De här små rackarna har tagig sig upp över ytan i vår trädgård ↓ Krokus är det va? Dock inte de som jag menade i texten ovan, för jag såg utslagna blommor i en annans trädgård. Hade tyvärr ingen kamera med mig just då bara..
BVC - 10 månaderskontroll
Publicerat den

Vilken tur att jag tittade i den lilla bvc-boken i morse för jag avr bombsäker på att det var i morgon som jag skulle dit! Som tur var så var klockan inte alltför mycket så vi hann ner dit i god tid. Tacka vet jag körkort! ;}
Vi snackade lite om allt möjligt, fick lite broschyrer osv. Visade Julias exemliknande utslag på ryggen men det verkade inte vara någon större fara eftersom de inte är torra. Jag hade ju själv exem som liten och det kan ju gärna gå i arv. Men hoppas inte det! Fast om det nu skulle bli så ändå, så är det ju ingen större fara. Med alla mediciner och lotioner som finns i dagens läge så är det över i ett nafs!

Julia var mindre än vad jag först trodde! :O
Längd: 75 cm
Vikt: 11 010 g
Huvudomfång: 47,8 cm

Bara 11 kg! Jag trodde att det kanske skulle röra sig om 11,5 - 12 i alla fall. Men där ser man. Bara hon inte får anorexia. Hon har börjat tröttna på matstolen kan jag säga. Jag får springa efter henne med skeden för att hon ska få i sig något. Menmen, hon följer sin kurva exellento! Något snäpp över medel, men det spelar ju ingen roll bara man följer sin egen kurva.

Såhär känner jag
Publicerat den

just nu...

· Inga mer barn, aldrig någonsin. Både för min och Julias skull.
· Silikonbröst, ja tack!
· Flytta, ja tack!
· Gå ner 20 kg i vikt, gärna!


... fast det är nu det.Death
Publicerat den

Tänk om jag bara skulle ha ett halvår kvar att leva. Om jag hade en sjukdom som skulle göra mig allt sjukare och sjukare, innan jag till slut skulla tyna bort och sedan försvinna från jordelivet. H E M S K T ! Bara tanken gör mig deprimerad på riktigt och jag hoppas innerligt att jag får vara frisk! Främst för Julias skull så att hon alltid {nåja, länge i alla fall} kan ha en mamma, men även för min egen skull om jag ska vara lite egoistisk. Vad skulle man tänka? Vad är viktigt i livet egentligen? Att gå på en fucking diet för att förlora några kilon? Att klä sig i senaste modet, designa sin blogg, städa?

Man blir nog oerhört djup, tror jag. Djup i sina tankar. Funderar på vad som verkligen betyder något och vad man vill göra med sin sista tid. Vad man kan klara av. Jag vet inte vad jag skulle göra. Hoppa fallskärm? Vara med familj och vänner, antagligen. Vara ledsen för att min tid snart är slut.

N E J ! Jag hoppas att min död kommer snabbt och överraskande så att jag inte kommer tänka en massa negativa tankar. Jag vet ju att man kommer till ett bra ställe, att man kan träffa dem som inte längre finns här. Jag vill vara glad när jag tas emot in i paradiset, in till alla klara färger och mina underbara djur och släktingar som inte längre finns här. Men som finns i paradiset. Aldrig att jag kommer begå självmord. Utsätta både mig själv och andra för något så hemskt. De som tror att de blir lättare om man tar självmord - tänk om. Man slipper inte undan problemen så lätt.

Anledningen till det här inlägget var att en kvinna i Gynekologen i Askim fått cancer och allting är så sorgligt.
Man ska inte prata om döden, bla bla bla. Det är så hemskt. Men hey, är det inte lite spännande ändå? Det tycker jag.Another water pic
Publicerat den

Ännu en vattendroppsbild som jag är hyfsat nöjd med!
Skulle faktiskt vilja skriva ut någon bild som jag har tagit och sätta upp på väggen i någon ram. Helst på en blomma eller något, det brukar vara de som blir allra bäst!

Kollar på Gynekologen i Askim just nu samtidigt som jag känner mig kissnödig! Olidligt! Måste vara teet som jag drack som vill ut, haha.

För övrigt så blir lilla räkan 10 månader i morgon, otroligt! Min lilla skatt som snart blir året gammal. I can't believe it.. Hon är sjövild! En riktig buse som ska vara med överallt och hela tiden, annars blir det lip & pip. Förut satte vi på en maskin tvätt men det är lite läskigt när den väl startar och börjar snurra. Själva kläderna kan hon plocka med hur mycket som helst, och trycka på knapparna givetvis!! Men just själva snurrandet och vattnet är lite läskigt..

Utöver detta skulle hon vara med sin morfar och skala potatis, vara med sin mormor på toaletten och leka med kissekatten. Haha!Lite smycken livar upp!
Publicerat den

Bedårande!
Dessa fina halsbans finns hos ApelsinGredelin till ett jättebra pris. Men bättre blir det: ange koden MANDO13 i kommentarsrutan vid beställningen så får du 10 % rabatt!

Halsbandet till vänster är ett mamma-barn-matchning och det tänker jag köpa till mig & Julia.
Emma clothing
Publicerat den

Haha, det som jag faktiskt ville visa egentligen, genom att ta en massa bilder, var den här klänningen ↑ Det var den som jag beställde härifrån {LÄNK} I love it! Åh, den är underbar! Så skön och direkt hem i brevlådan kom den. Med inte mindre än 10 frimärken på kuvertet. Lite kallt att gå barbent just den här årstiden kanske, men inomhus funkar det! Annars är det leggings som gäller. Skärper är köpt på Gina Tricot för ett tag sedan. Otroligt osmidigt skärp som jag varmt [o]rekommenderar. De bredare delarna bara glider isär hela tiden och till slut tappar man hela skiten. Haha, men det är rätt snyggt ändå och gör sig på bild!A picture of me
Publicerat den

Jag förstår inte varför Gud gav just mig jordens största näsa. Inte har jag särskilt bra luktsinne heller {bara under graviditeten!} så den är ju inte användbar till något heller. Den bara sitter där och är i vägen. Haha, men I'll have to live with it, I guess. Har det gått bra i 20 år så ska jag väl klara 20 år till.

Jag är glad att jag valde fjärrutlösaren istället för det där lilla fototältet när jag fick välja något av det i julklapp. Kan vara kul att ta lite bilder på sig själv då & då. Se hur man förändras genom åren. ^^ Även om det inte är särskilt positivt alla gånger. Urs, jag tittade på internet och såg att mitt BMI ligger på 27 = övervikt. Men jag orkar inte hålla på. Lite övervikt har väl ingen dött av? Mycket övervikt har folk dött av, men inte lite. Eller? Rätta mig om jag har fel.Pixeltips!
Publicerat den

Vi kan ju dra igång det där "Ett tips i veckan" redan nu!
Om ni liksom jag gillar att ha små bilder {smilisar, hjärtan osv.} i era inlägg så bör ni läsa det här tipset.
Ibland kan den lilla bilden/pixeln hamna såhär:
Dvs. högre upp än själva texten.

Istället kanske man önskar att få bilden såhär:
Dvs. i samma höjd som texten.

Som med alla min tips så är det superenkelt.
1. Klicka på Ändra redigerare till höger under inlägget där ni skriver.
2. Lägg till raden align="middle" innan dessa tecken /> som är slutet av bildkoden. Om du har skrivit mycket text kan det vara svårt att hitta just din bild, men tryck Ctrl+F och sök på vad din bild heter, så hittar du den lättare. Alt. sök på img src som finns med i en bildkod.
Like a prayer
Publicerat den

Life is a mystery, everyone must stand alone. Sitter occh lyssnar lite på Jay Smith som faktiskt är riktigt bra. Älskar den låten!

Såg ni sista avsnittet av Solsidan? Det gjorde jag och jag njöt samtidigt som jag fick vända bort blickan emellanåt. Alltid dessa pinsamma stunder som jag inte riktigt tål! Haha! ^^ Nu är vi inne i en sorglig period då de flesta serier når sitt slut. Även Let's Dance har ju final nästa fredag {har dock inte följt det slaviskt..} Känns alltid lite tråkigt när saker & ting tar slut, men å andra sidan så kommer det ju nytt! Funderar faktiskt på att ge Stockholm-Båstad en chans, vilket jag såg reklam om förut.

Följer ni några serier på tv?


Måste bara säga att jag är lite nöjd över bilden ovan. Försökte verkligen fånga de där envisa små vattendropparna och plötsligt hände det! En liten droppe som mer liknar övre delen av ett vinglas fastnade på min lilla bild, och är nu fast i min blogg för evigt!

Johan ligger hemma med halsont och feber också, fyfan! Hoppas skiten försvinner. Så jobbigt att vara sjuk. Han fick detta istället för vinterkräksjukan antar jag. Krya på dig, älskling!Solsken!
Publicerat den
God kväll fina människor!
Solen har skinit non stop hela dagen och jag & Julia har varit ute jättemycket. Så himla härligt, även om det resulterar i att Julias kinder blir nariga. Men smörja och åter smörja, det är det som gäller! Hon är så himla rosslig i sina rör nu så att jag nästan anar att hon kan ha fått astma, men det tillåter jag inte, haha. Ingen sådan skit i vårt hem! Fast jag tror att risken är minimal då varken någon i Johans familj eller min familj har något liknande. En liten förkylning bara som har satt sig i halsen. Vi är så friska så friska i våra familjer, och det är härligt det! För vem orkar gå omkring och bära på en massa sjukdomar hela tiden? Inte jag i alla fall. ;} Peppar peppar! Nu får jag säkert både cancer och astma och laktosintolerans osv osv..

Well well well well, Mias design blev färdig i dag och här kan ni se resultatet. [LÄNK]
Jag tyckte att det blev snyggt! Stilrent med inte alltför många färger. Tryck F5 ett par gånger om det ser konstigt ut.

Jag vill göra klart min egen också, men det är så krångligt just nu så det vet jag inte om jag orkar. Men jag måste! Är trött på den här randiga/gröna nu. Nytt och fräscht vill vi ha!

Puss sålänge!
Breakfast in the morning
Publicerat den

Gekås i Ullared har faktiskt en hel del jättefina saker! Inte bara billig skit. De här fina frukostskålarna köpte mamma och de har jag använt flitigt varenda dag. Antingen är det havrefras eller Kellogg's Special K. Fint att jag inte orkade stryka min fina bakgrund innan, haha alldeles skrynklig! Menmen, allting kan inte vara perfekt jämt. Förresten så har jag torkat av kameran lite nu så att det inte ska bli en massa fläckar på alla bilder. Vilken lyx! :}Choklad ♥
Publicerat den


Mamma fick ett ryck vid frukosten och ställde sig och började baka muffins! Receptet fanns på en handduk och visst blev de fina! Ser så läckra ut att jag skulle kunna äta upp allihopa. Julia med, det är jag säker på! ;} Lite blockchokladbitar fick sätta sig till rätta i formarna också, mums!Ett tips i veckan?
Publicerat den

Förlåt för min dåliga uppdatering! Just nu har jag nämligen 3 bloggdesigner på G. En som är till en kompis, en som jag började med för länge sen [när jag fortfarande sålde] men som aldrig blev klar eftersom vi tappade kontakten med varandra, och sedan en till mig själv! Vill verkligen få klart dem så snart som möjligt så därför ägnar jag all min lediga tid åt designerna just nu. Meeen, som en liten kompensation för min frånvaro så tänkte jag börja med en grej här i bloggen. Nämligen mer blogg/photoshoptips! Jag är inte den grymmaste bloggdesignern som existerar direkt, men ett & annat kan jag som jag ju faktiskt kan dela med mig av. Alltid roligt att få reda på någonting nytt! :}

Låter det bra? Först hade jag tänkt "Ett tips om dagen", men herregud! Det skulle bli väldigt många tips och så mycket kan jag inte. Men "Ett tips i veckan" kan jag nog däremot ordna! Låter det som en bra idé tycker ni? Jag fick idén i går faktiskt när jag kom på en väldigt smart sak som lättar upp designandet väldigt mycket!

Puss!Ni säger att ni är allätare?
Publicerat den

Inom musik menar jag då. Vissa har den tron om sig själva att de kan lyssna på lite av varje vad gäller musik. Frågar någon "Vad lyssnar du på?" så svarar många: "allt möjligt. Jag gillar både det och det och det osv.." Nu vill jag dock motbevisa det här, mohahah... ;}

Lyssna och dö lite inombords! ;}


MAGMA


Mats Morgan


Behold... The Arctopus

Nå? :} Säg inte att ni tyckte om det!!
Tack Johan för att du hjälpte mig att hitta sådanhär fasansfull "musik"! ♥SaveSmart
Publicerat den

Jag är med i en kampanj hos Buzzador som handlar om SaveSmart!
Det är en supersida! Har ni hört talas om det innan? Texten nedan är hämtad från hemsidan ↓

Vad är SaveSmart?
SaveSmart är en medlemsorganisation för konsumenter. Medlemmar kan genom den här webbplatsen ta del av aktuella erbjudanden inom olika områden. Det är konstnadsfritt att bli medlem.

Unika erbjudanden
Våra erbjudanden är ofta helt unika och vi strävar efter att förhandla fram ett så bra pris på varorna som möjligt efter principen: Ju fler vi är ju billigare blir det.

Vi breddar utbudet hela tiden
Vi jobbar kontinuerligt med att bredda utbudet så alla skall kunna hitta något av intresse. Här finns alltid bra fasta erbjudanden och månadskampanjer. Tanken är också att det skall vara en levande sida där våra medlemmar själva går ihop om gemensamma inköp och använder oss som förhandlare.

Helt kostnadsfritt
Det är helt gratis att vara medlem i Savesmart. Du handlar direkt hos leverantören och betalar med valfritt kreditkort eller mot faktura.

Bli medlem idag och spara pengar!

 
Plutt!
Publicerat den

En liten mysig video som togs under Julias frukost i dag. Jag använder mig av Videofyme istället för youtube just nu för det krånglade bara för mig. Men det här går säkert lika bra för er! :} Det är sött, men kladdigt!!
Det händer alla, det vet ju alla
Publicerat den

Nu blir det att hoppa ner i snarkebingen!
Känner mig helt trött efter allt designande och jag pallar bara inte mer padding och margin nu, det vill sig aldrig ändå! "/

Men, innan jag lägger mig för att sova så ska jag lägga mig för att läsa! Tidigare i dag var vi på biblioteket eftersom vi hade en föräldraträff där. Bibliotekarien gav barnen en bok och pratade lite om ditten & datten {hatar uttrycket såg jag nu!}. Väl där så lånade jag med mig några böcker hem också, och en av de böckerna tänkte jag läsa nu! Hemligheter av Barbro Lindgren. Det är tre böcker och de läste jag när jag var liten! Jättehemligt, Världshemligt och Bladen brinner, heter böckerna. Fast nu är det en tre i en-bok! Undrar om jag kommer tycka lite mycket om de nu? Efter alla dessa år.. ;)

Jag är nästan lite lipig känner jag. Idyllen Hjo är inte alltid en idyll. Folk föds och folk dör.. :/

Godnatt, och ta hand om varandra. Man vet aldrig när vi försvinner.Bör jag hålla käften?
Publicerat den

Haha, jag har lite panik över en grej. Nästa vecka är det dags för 10månaderskontrollen för Julia och då brukar ju barnmorskan alltid höra lite om hur det går med mat osv. Vilka tider man äter och vad man äter. Att det är viktigt att man inte äter på natten. Inga nattmål, det är strängt förbjudet. Äter man på natten så går jorden under, ungefär så illa är det. Min lilla fundering är i fall jag ska berätta ärligt om Julias mat- och fikavanor eller om jag ska undanhålla lite information? Till exempel att hon nästan varje dag får smaka på kaka/bulle. Att hon ofta dricker saft & juice. Att hon de senaste veckorna har börjat äta ett nattmål någon gång mellan 1-4 på natten. Äter hon inte då så skriker hon. Och slutar inte skrika. Hon är så hungrig, stackarn!

Julia borstar tänderna varenda dag och är inte överviktig. Hon är en perfekt bebis som aldrig har gått ner i vikt eller haft några allvarliga sjukdomar eller behövt opereras för diverse problem med den lilla kroppen. Hon är alltid glad, pigg och nyfiken på livet. Då borde det väl inte spela någon roll om hon äter ett nattmål? Hon rör sig konstant när hon är vaken, verkligen konstant. Är det inte klättring så är det att springa fram och tillbaka i huset eller krypa omkring. Inte undra på att den lilla kroppen behöver föda! Så mycket som hon gör av med på en dag gör inte jag av med på en vecka!

"Såhär glad är jag varje dag då jag har min lilla äppelstund! Jag älskar äpplen! Jag kan sitta och tugga på ett under en hel eftermiddag. Det är perfekt eftersom min mamma då hinner göra en massa saker utan att jag vill bli buren hela tiden. "

"Mamma tycker att jag är jättecharmig när jag lägger mitt huvud på sned!"

"Jag är ett riktigt busfrö! Här står jag och vill pilla i mjölet och sockret, men det får jag inte.. Här kan jag stå själv, utan att behöva hålla i mig! Det är perfekt för då kan jag använda båda händerna till att rota igenom alla roliga saker! "Jag kör hårt
Publicerat den

Det gör jag verkligen. Med min träning, alltså. Varenda morgon är det nästan samma visa. Situps {som jag har blivit en jäkel på!}, armhävningar, plankan och några benövningar. Jag tittade tillbaka i arkivet och såg att i början av min bantning där i höstas så var mina höfter 100 cm. Nu är jag nere på 96 cm. Haha, under min bantningsperiod där så kom jag aldrig längre än till 99 cm. Bra jobbat! Midjan har minskat från 88 cm till 80. Nästan en dm, det är inte tvi skit!

I morse kämpade jag mellan legobitar, måttband, en klängig Julia som ville busa med mamma på golvet samt några skoputsare som Julia har släpat dit. Men vill man så kan man, hur mycket man än behöver trängas! ;} Det blev ingen Bodarunda i går, alltså den rundan som jag tog de tre tidigare dagarna. I stället blev det en promenad ner till industriområdet {det är rätt långt!} + en promenad med mamma på kvällen som är ungefär 3 km. Det dög det också.

Just nu designar jag. Därav min frånvaro.Flowers are the sweetest things God ever made, and forgot to put a soul into.
Publicerat den
Tänk vad lite smink kan göra!
Publicerat den

Vem tycker ni är snyggast? Rachel är det ju inget fel på utan smink heller tycker jag, det var väl mest att hon gjorde en lite konstig/sur min just på bilden. Men håller ni med om att man är snyggast som man är? Utan smink.Som ett vandrande google
Publicerat den

Jag måste bara tillägna ett litet inlägg åt Johan, min och Julias pappa höll jag på att skriva haha, men Julias pappa och min man ska det vara! I går när han var här så bad jag honom att titta på en grej som har med bloggdesign att göra eftersom jag har försökt mig på det i flera månader men hela tiden misslyckats. Haha :') Det tog kanske... 10 minuter och sedan var problemet fixat. Jösses. Då ska även tilläggas att han inte kan bloggdesign. Eller tydligen så kan han ju det men han sitter ju inte och håller på med det nästan varje dag som jag gör. Han är som ett vandrande google, kanske man kan säga. Har oftast svar på tal och jag tror faktiskt att vad man än ber honom om så kan han lösa det! ;O Det är coolt, tycker jag. Han är vetgirig och jag är nyfiken, som vi så fint brukar skämta om. Fast tydligen så lönar det sig mer att vara vetgirig! :DÖvning ger färdighet
Publicerat den

som det så fint brukar heta. Den här gången är jag beredd att hålla med! När jag var liten klarade jag över 20 armhävningar. Riktiga armhävningar. När man har tårna i golvet. Jag har alltid haft väldigt starka armar, och väldigt stora armar. -_- En väldig fördel när jag en gång i tiden klättrade flera gånger i veckan. Jag drog mig i princip upp på väggarna med händerna.

Varje morgon nu i snart en vecka så har jag gjort lite övningar här på mattan. Situps, armhävningar och plankan. Julia kan leka intill så länge, kanonbra! Armhävningarna är dock inte riktiga, jag gör mesvarianten då man står på knä. För några veckor sedan klarade jag typ.. 5? I dag blev jag på riktigt chockad när jag faktiskt klarade 10, 11 15... utan att bli trött! Åh! Kanske kan det bli något utav mig med! :'D

Livet leker aldrig grubbla när man haaar en parasitfri bubbla...
Ni har väl sett Sniz & Fondue? {Fondue sjunger texten ovan när han sitter i en liten bubbla för att hålla sig borta från all smuts!}Ett underbart program! Ett barnprogram som gick på Nikelodeon för ett par år sedan.
På tal om parasiter så är det just det som har drabbat oss just nu. Eller oss och oss, Julia. Dock väntar jag bara på att förkylningen kommer till mig med eftersom jag har ett sådant sunkigt imunförsvar. Jobba jobba jobba, ditt lilla "försvar". Jag har inte lust att vara sjuk igen, inte ork!
Uppdaterad profilbild
Publicerat den

Jag sitter och funderar litegrann.. på framtiden exempelvis. Går allt vägen så lever jag förhoppningsvis ett tag till och kan hinna med både det ena och det andra. Utbilda mig är ju en sådan sak. Jag har faktiskt lagt barnmorska på hyllan ett tag nu eftersom jag kanske inte borde jobba med människor. Är inte så bra på att förstå mig på den rasen alla gången... ;} Skämt åsido så vet väl de flesta av er att jag är djurintresserad. Sjukt djurintresserad och vill de väl! :} Sååå, vad sägs om djursjukskötare? Den utbildningen finns alldeles i närheten av där jag bor och det är ju väldigt passande.

Utbildningen är på 3 år och om jag börjar nästa år så bör jag alltså vara färdig när jag är 24 bast. Om det finns jobb för djursjukskötare är ju en annan femma, men alla former av läkare/skötare borde väl vara bra. Sjuka blir vi ju alla någon gång..

Först på tur nu står ju inläsandet av diverse ämnen i höst. Distans också, riktigt gött! ^^,
Vet inte riktigt vad jag sak ta för några bara, det är ju valfritt för min del eftersom jag har de obligatoriska redan! Psykologi är jag sugen på dock. Kom gärna med förslag på roliga kurser! :}

Haha, en uppdaterad bild på min profilbild! Vi har vuxit båda två, faktiskt! ;} Eller jag har gått ner ett par kg som tur är!
Vinnaren är dragen!
Publicerat den

Den lyckliga vinnaren som får de söta glassarna från ApelsinGredelin heter...

.......


BEATRICE BÄCKSTRAND!

Grattis! Hoppas att glassarna ska vara till belåtenhet! ;}Dagens outfit
Publicerat den

Man vet aldrig när man ska ut i skogen och skjuta någon, förlåt! Man vet aldrig när man kan blogga när man har en liten krabat som vill ha ens uppmärksamhet när helst det passar denne. Sååå, jag passar på att visa er hennes kläder som hon hade i dag. Från Gekås! Supersöta tycker jag. Hon klär verkligen i rött. Hon ser så lycklig ut på bilderna då hon står upp, lilla grynet!Dreggelfian
Publicerat den

Jag hade beställt hem lite prylar från ApelsinGredelin som kom med posten i dag! Bland annat sötsakerna ovan ↑ En dreggelscarf och ett huckle. Tyvärr är huvudbonader inte Julias favoriter, men jag fick en bild i alla fall där hon motvilligt tittade in i kameran. Man ser hennes små tissingar också! Såsom hon dregglar just nu så passar en sådan scarf alldeles utmärkt. Vi i familjen tror nämligen att en tredje tand är på väg. Mycket dreggel och mycket bajs kan väl bara betyda det..Den 15 mars
Publicerat den

Åh! I dag är dagen då mina fina rabbitar skulle ha blivit 9 år gamla. Mina enda djur med en ordentlig stamtavla. :} Dock lever de inte längre utan blev istället 4 & 7 år gamla. Mina fina ninisar, jag saknar er så mycket!  

Nåväl, livet går inte ut på att älta saker antar jag utan försöka leva vidare så gott det går. Jag har redan varit utan min fina Sixten i en vecka, och det går inte en dag utan att jag tittar bort mot byrån där han alltid fanns. Varenda gång jag går in i mitt rum är jag nära på att säga "Hej Sixtiblixt", men sedan komma på mig själv med att det inte finns någon i mitt rum längre.. Inte en enda själ. Ensamt. Tomt. [Nu ältade jag visst ännu mer..]

Våren har hälsat på i dag i alla fall, äntligen något positivt! Solen har skinit och det känns som att jag har varit på vandrande fot hela dagen. Morgonen startade vid 07:30 då lillan vaknade och en stund senare gav vi oss iväg på en ungefär 5 km lång runda. Jag har gått den rundan 3 dagar i sträck nu, vi får se hur länge det håller.. ;D Men fläsket ska väck, och då får man kämpa om man heter Melinda! Fasen också att jag alltid ska ge upp för godsakerna! ;/

Jag har faktiskt ett par bilder att bjuda på för att hälsa våren välkommen ännu mer! Upptäckte att tulpanerna har börjat komma upp ur gräsmattan, dock dog kamerans batteri precis i den sekunden då jag skulle knäppa ett par bilder! Men ni får dessa istället ↓
Stå upp själv!
Publicerat den

Nu känns det endast som att det är en tidsfråga innan lilla Julia kan gå själv. I dag har hon stått upp alldeles själv flera gånger. Så duktig är hon!! ♥ Hon står till exempel vid sängen och håller i en leksak, sedan släpper hon sängen och håller endast i leksaken och står så i några sekunder. Hon växer upp så fort! :')
Coolingen ↓

Så jäkla sött!
Publicerat den

Jag vågar inte ta en bild ifall de vaknar, men Johan och Julia ligger helt utslagna i min säng och sover så skönt. Både ligger med ansiktet åt höger och med öppna munnar. Julias napp har åkt ur och ligger intill henne. ♥Det här med rutiner
Publicerat den

God morgon på er :}

Denna morgon fick jag sovmorgon tack vare att Johan sov här i natt. Alltid lika skönt att få bli ordentligt utvilad. Nu sover både Johan och Julia igen, och jag sitter här och tänkte uppdatera bloggen en smula.

I går var det veckans bästa TVkväll om ni frågar mig! Solsidan, Time Out och vanligtvis Wallander. Dock var Wallander slut nu så jag gick och la mig tidigt istället. ^^ Riktigt skönt! På tal om Solsidan så hörde jag på radion för ett tag sedan att barnen i skolan har börjat leka Solsidan på rasterna. Haha, jag kan riktigt se det framför mig! Hade det varit jag själv som lekt hade jag säkert valt att vara... hmm.. Mickan kanske! Eller varför inte Ove en kort liten stund? Innan alla börjat hata en.. ;}

Hur som helst så måste en sak tilläggas här! Julia har börjat äta på nätterna. Hon vaknar runt 1-2 ungefär och är så hungrig att hon inte vet vart hon ska ta vägen. Stackarn! ;/ Vi får helt enkelt börja ge henne mer mat på kvällen. Kanske både gröt och välling? Eller vill hon ha vanlig burkmat även då kanske... Barnmorskorna säger ju att de ska få burkmat två gånger om dagen, men jag tycker att gröt känns mysigare som kvällsmat. Ahja, vi får se hur det blir. Det beror lite på när hon somnar också. Hallå rutiner! Några sådana har jag inte lyckats skaffa under 10 månader. ;/

Har ni bra rutiner så får ni gärna dela med er av dem! Det känns så lågt att behöva ta efter Katrin Zytomierskas. Det är min absolut sista utväg känner jag.

länkGlöm inte bort!
Publicerat den

Glöm inte bort att tävla om glassarna från ApelsinGredelin! I morgon dras vinnaren!
Tävla HÄR! :}Ullared & Gekås
Publicerat den

Ursäkta att bloggen har blivit lidande de senaste dagarna, men jag har som sagt varit i Ullared {inte på Ullared, som en del gärna vill säga. Staden heter Ullared, affären heter Gekås. ;)} Det var dagens lektion, haha. Hur som haver så kom jag hem i gårkväll och har inte hunnit med att blogga eftersom Julia har krävt all tid. Hon har börjat lägga sig sent och gå upp tidigt - ingen bra kombo! Hon somnade 21:00 i går och vaknade 06:00 i dag. Dessutom vaknade hon vid 2 i natt och ville ha välling. Men jag är pigg ändå, otroligt nog!

Jag shoppade nästan för 3000 kr (!!!!!!!). Vad köpte jag då? Det sorgliga är att jag knappt minns. Lite småsaker som är billigt, men som tillsammans med 1000 andra småsaker blir ganska dyrt. Men 3 väskor fick följa med hem, 10 paket våtservetter, lite kläder, leksaker, prydnadsaker osv.

Vi bodde över natt på campingen i närheten och det var en väldigt söt liten stuga på Stugvägen! :} Jag och Julia fick ta våningssängen, dock sov vi på samma våning. Trångt som fan! Men mysigt. Hon ligger och snarkar och fiser om vartannat..

Något som jag inte visste och som jag verkligen måste rekomendera, det är barn-bebisavdelningen på Gekås! Herregud vad mycket grejer det fanns där! Nästan allting. Fina babygym, skötbäddar, sängar, bilstolar och till och med barnvagnar. Frågan är hur bra de är...? En massa örngott, nappar, våtservetter, nappflaskor, filtar, kläder och leksaker. Näe, får jag ett barn till så ska jag banne mig åka dit och köpa det nödvändigaste. Halva priset jämfört med många andra ställen.

Köpte även en tröja + T-shirt och kallingar till Johan. Haha, hoppas att han blir nöjd! Han får låtsas i alla fall, nu när jag ansträngt mig och allt. ;}

Tittade ni på Melodifestivalen i går? Jag tittade så gott det gick eftersom Julia var vaken, men jag är helt ok med att Eric Saade vann. Hoppades dock på Swingfly, så jädra skön låt! Älskar hans lilla tjut där mitt i låten också, haha! :D Tur att det bara är Melodifestival en gång om året, alltid en sådan hysteri. Men på ett sätt gillar jag det. Dock känns det nästan som ett måste? Eller har jag fel kanske. Vi behöver väl inte vara med varje år? Jag tycker att vi ska kämpa fram en riktigt bra låt innan vi är med nästa gång, inte bara "ta nån". Ta till exempel den där killens låt, vad heter han nu igen.. Öhm.. Nicke Borg, justde! Hans låt låter ju precis som Green Day's ena låt kom jag och Johan fram till. 21 guns. Lyssna och jämför. Hör och häpna.

Jag såg faktiskt en kändis! Ola-Conny! :DSomething new
Publicerat den

I dag ska vi åka till Ullared!
Kanske.. Jag hoppas att Julia är lika pigg som hon varit nu på morgonen och inte blir värre, för då stannar vi väl hemma. Hon är lite snuvig och trång i tårkanalen vilket gör att det rinner lite ur hennes ena öga. Blöh, jag hoppas verkligen inte att hon blev snuvig pga. badet i onsdags, men antagligen. Jädra skit. Vi kanske skulle ha väntat med bad i en vecka åtminstone. Bara en massa baciller och skit. -_-

Jag missade hela min kväll i går! När jag vaknade i morse märkte jag efter en stund att jag hade bh:n på mig. Wierd... det brukar jag inte ha när jag sover. Inte heller mitt vanliga linne och en tofs i håret. Great, jag somnade med lillan i går runt 19:30 på kvällen. Haha, inte illa faktiskt! Då fick jag en rejäl sömn! Det behövde jag nog.

En grej som jag alltid gör när jag bloggar är att se till att jag stavar rätt. Jag vet inte varför, eller jo det gör jag. Jag tycker att det ser oproffsigt ut med felstavade inlägg, det blir genast oseriöst. Kanske främst då om det är vuxna som stavar fel. Det jag gör det är att jag slår upp ordet {på internet, det tar 5 sek} för att försäkra mig om att det är rätt. Jäkla språkpolis haha, men så är det! :} Sen är ju ingen perfekt... missar gör ju vi alla.

Nytt örhänge ↓
Julia lär sig hela tiden
Publicerat den

Det blir väldigt dåligt uppdaterande i den här kategorin tyvärr! Men tro inte att Julia står still på utvecklingsplanet! Nejnej! De senaste veckorna har hon lärt sig följande:

♥ Klappa händerna
♥ Resa sig upp utan stöd i stort sett {hon håller löst i min hand men tar ingen hjälp av det}
♥ Vinka
♥ Plocka ur saker och lägga i någon annanstans {värmeljus}
♥ Starta videon och trycka ut bandet. Haha det roliga är att det står en grej på det där bandet ↓ Det skrev jag eftersom pappa inte ville att vi skulle ta det och spela över hans F1, haha. Passande till lillan!
Bonde of Sweden - prinsesspall!
Publicerat den

”Jag tävlar om en prins eller prinsesspall värde 1095-1220:- från Bonde of Sweden hos Fröken M.

Tävla HÄR du oxå !
Deppig
Publicerat den

Torr dag. Julia har dränerat min dag fullständigt. Hon har knappt sovit en blund och har haft 38 graders feber. Febern har inte märkts av, kan jag säga. Fullt ös - medvetslös. Det var vad jag höll på att bli också. Så förbannad. Alltid ska hon ramla, alltid ska hon förstöra saker. Kan hon inte bara växa upp, lära sig gå och framför allt skaffa sig en någorlunda balans! Jag var tvungen att lägga mig i sängen ett tag bara för att samla energi så att jag över huvudtaget kunde stå upp. Jag har 1 barn och jag är nästan död. Jag är ju tamejfan kass. Tänk de som har 10, fast då å andra sidan så leker barnen med varandra och kräver kanske inte 100 % uppmärksamhet från mamma.

Jag blir så djupt deprimerad sådana här dagar. Ingen frisk luft och ingen aktivitet.
Stor näsa har jag också, jag bjuder på det.Cheveux
Publicerat den

Mitt hår ↑
Jäkligt nöjd faktiskt, tack moster! :} Dock är jag sugen på en hårförlängning, det är ju bara så dyrt! ;/ Ni tycker säkert att jag är dum i huvudet som vill ha hårförlängning eftersom håret ser hyfsat långt ut på bild, men jag lutar huvudet bakåt.. Älskar midjelångt hår! ♥ Jag skulle aldrig ens drömma om att ha kort hår, i alla fall inte nu. Det sägs ju dock att man ändrar åsikt när man blir gammal?
Jim's värld
Publicerat den

Hellu :}

Gud min statistik har verkligen ökat de senaste dagarna, dock inte kommentarerna. -_- Men jag ska inte klaga på er, jag är själv inte världens duktigaste människa när det gäller att kommentera. Jag vet inte varför egentligen, men det blir bara inte av att man gör de. Inte alltid i alla fall! Så jag förlåter er.. ;}

Jag och Johan sitter och tittar på Jim's värld. Är det något som ni brukar kika på? Nu måste ni kommentera! Jag tycker att det är superkul.

Ni vet det där om att jag behövde en hobby? Nu har jag funderat ytterligare lite, och kommit fram till att jag vill testa att virka mina egna kläder! Virkat är ju så himla inne i vår nu så varför inte! Vad vet jag inte riktigt än, men jag får försöka hitta något mönster på nätet. Där kan man väl hitta allt I guess! ^^
Little lady
Publicerat den

Mnåh! :/
Jag har fortfarande inte vant mig vid tanken på att Sixten inte längre finns här. Varje gång jag går in i mitt rum så tittar jag bort mot byrån där han stod, men där det numera är tomt. Det ekar tomt! Jag saknar dig... :(

Nu i kväll har jag satt på en maskin tvätt och även strukit mina och Julias kläder. Julia somnade så skönt förut, det enda jag behövde göra var att släcka lampan! Det tog på hennes krafter att bada, lilla stumpan!
Här är Julias nya mössa ↓ Mycket bättre än rabdidomössan som inte ens täckte hela hennes öron! :} Visst har hon härliga kläder på sig i dag? Bodyn har hon haft ett tag men det var första gången som hon använde den. Hon passar i starka färger, den lilla damen.


Lilla magen ♥Upplevelsebadet med Julisbulis
Publicerat den

I dag har jag och Johan varit i Skövde och för första gången badat med Julia! Det var en härlig upplevelse må jag säga! I början var Julia livrädd för vattnet och höll sig tätt intill mig. Ville inte alls bada! Men ju mer tiden gick och ju mer hon fick bekanta sig med allt {och dessutom såg hon en annan liten tjej som vågade bada!} så var hon glad och plaskade för fullt! Det var mycket roligt när jag och Johan bubblade i vattnet, då skrattade hon som bara den! Självklart var jag och Johan tvungna att åka vattenrutschkanan innan vi stack också, så härligt!!

Lite shopping hann jag med också för jag var verkligen i behov av en ny mössa till Julia. Hon har redan en som är tunn och bra, men själva designen på den är skum! Man får liksom ta på den 2 gånger eller hur jag ska förklara det.. den är dubbel! Jag hittade i alla fall en ny på Kappahl, dock inte den ovan men nästan! Den var randig men inte riktigt samma färger {hemsidan har inte allt}. Tygstycket till vänster har jag på mig nu och jädrar vad skön den är! Det var ONE SIZE så det fanns inte så mycket att välja mellan. Men den sitter som en smäck!

Nu ska jag byta blöja för femte gången i dag för jag känner att det stinker. ;/
kram!A bird doesn't sing because it has an answer, it sings because it has a song
Publicerat den
Flight of the Conchords
Publicerat den

De är ju för härliga! Det var Johan som visade mig dem! :D
Bus i blicken
Publicerat den

Så kom du då till oss du älskade barn,
och grep våra hjärtan med kraft.
Med ens fick allting mera mening,
långt mer än det någonsin haft.

Du ler så du strålar, din själ lyser klar,
Du fångar all ömhet omkring,
små fötter och fingrar, din hud och din doft
så underbart skapat allting.

Ditt liv skall vi följa och finnas för dig
och dela din glädje och sorg.
När skuggorna hotar ditt solsken,
så är vi din tryggade borg.

{länk}
Barnens rätt i samhället
Publicerat den

Titta vad bra! Nu behöver man inte få dåligt samvete över att man shoppar! Detta gör ju bara att man vll handla mer och ännu mer! :} ApelsinGredelin är bäst!Hmm!
Publicerat den

Näe vad roligt jag har det.Min ögonsten
Publicerat den

Jag känner att jag har lyckats när jag ser den här bilden. Hon är fantastisk!Hemklickad!
Publicerat den

Efter att ha läst både Kenzas och Cornelias blogg så bestämde jag mig för att klicka hem den här underbaringen! Det fattiga fettot har slagit till igen! ;} Den här kommer bli perfekt över bikinin i sommar, men även nu med ett linne under tror jag! Och skärp, det har jag massvis av! Det på bilden ingår inte i priset. Handgjord är den också!

Pris: 53 euro inkl frakt.

 
Vila i frid min älskling
Publicerat den

Min kära Sixten har i dag, 8/3-11, lämnat mig och jordelivet. Hoppas att han har det bra i ödlehimlen nu och simmar omkring och har roligt!

Du blev ungefär 30 år, av de 30 åren fick jag ha dig i 10 hela år. Tack ♥

Jag finner inga ord. Jag är så tom.
Opportunity knocks for every man, but you have to give a woman a ring.
Publicerat den

I dag har jag och Julia varit hos mamma i Skövde på hennes jobb. Vi åt där. I början var lillan lite blyg men efter ett tag så var det full fart! Perfekta korridorer att springa omkring i. :}  S ö t n o s !

I dagarna har jag även hunnit med en bloggdesign till Johanna. Det var den sista designen jag gör på beställning faktiskt! Bara så att ni vet! :} I fortsättningen får det bli utlottningar eller kanske en tävling, vi får se hur det blir och hur mycket tid jag har.

Nu i kväll är det bara bra program! Först ut är Halv åtta hos mig, sedan Familjen Annorlunda och sist ut En unge i minuten. Tjoho, jag kommmer sitta i soffan i kväll kan jag säga!
Hoppas att ni får en fin kväll, pusspussDödar tid
Publicerat den

Herregud förlåt. Jag ber om ursäkt för mina fjortisbilder iklädd nattlinne med en rosa tröja över för att inte frysa. Jag sitter nämligen och slår ihjäl lite tid eftersom Julia sover. Jag är inte riktigt säker på om det stämmer, men jag tycker att jag är skrämmande lik min mamma på översta bilden. Dessutom har jag ett mörkt läppglans vilket är ganska skrämmande märker jag nu. Jag blir lite av en häxa!

När Julia har vaknat, klätt på sig och ätit frukost {vilket jag antagligen får hjälpa henne med} så ska vi dra in till Skövde och träffa mamma och äta där. Dessutom ska jag försöka hitta ett par leggnings för mina lår hade ihjäl mina förra. Det blir sådana där fula hår vid innerlåret ni vet. Hepp, så de åkte i soporna igår. :')

Ha en fin dag så svarar jag på era kommentarer sen när jag kommer hem!
Puss och kram
I n s p i r a t i o n
Publicerat den

Härliga bilder, inte sant? :) Jag tycker att det var så himla snyggt med 'tårtpapper' runt pärlhyacinterna! Så himla lätt och enkelt, men ändå ingenting som jag själv skulle komma på. ;l Menmen, har man ingen egen fantasi så får man låta sig inspireras av andra, hehe. Bilderna har jag lånat av Marie. Hon har så himla många mysiga bilder!! Hon får mig att vilja inreda mitt hem från topp till tå. :}
Charmig morgon
Publicerat den

Vårväder!

I eftermiddag är det kalas här för mamma som fyllde år den första. Lite kakor och bullar och annat mysigt. Bullarna ligger på jäsning nu! ;} Hade faktiskt tänkt fråga min moster, som är frisör, om hon kan tänka sig att lägga lite ljusa slingor i mitt hår någon dag. Känner att jag behöver lite uppfräschning och kanske inte det där mörka nu när våren närmar sig. Någon blondin kommer och vill jag inte bli {det passar inte alls min hudfärg!} men bara en ljusare ton så är jag nöjdelinöjdast!

Vasaloppet pågår! Jag såg faktiskt starten och herrejävlar vad mycket människor det var. Mer än vad hela Hjo innehåller. Haha ;/ Såg ut som små myror när de filmade från helikoptern. Jag är imponerad över den ork och kondition som skidåkarna har, jag hade nog inte klarat det. I alla fall inte i mitt nuvarande skick. Men man kan ju alltid öva! Vill man så kan man, det gäller allting tror jag! :} Tro på er själva bara! Lite morgonpepp såhär från min sida.

Lite charmigt med dubbelhaka och sneda tänder, men det bjuder jag på! ;}

 

Nu ska jag sätta en design på plats!Ute på vischan
Publicerat den

I eftermiddags tog vi {jag och Julia} oss en sväng till Malin & Agnes som bor ute på landet. Jag missbrukade ordet mysigt rätt grovt, men jag är verkligen förälskad i allt som har med landet och bondgårdar och hästar att göra! 8 hästar fanns på plats, plus en busig schäfer som gärna ville leka med sin träpinne! Vad gör jag i ett villaområde när man kan bo på landet? Någon gång ska min dröm bli verklighet...

Agnes är född dagen innan Julia, men Julia är större, mohaha. Hon är större än alla, min sötnos! :} Försökte få ett par bilder på de små liven, men det var svårt eftersom de gärna inte sitter still på samma ställe i mer än 1 sekund.


Det kliar i munnen nu när det finns två små gaddar på plats! Fingret är där nästan dygnet runt.

Söta Agnes ↑ Jag längtar tills Julia får hår. :)

Jag måste bara lägga till att Julia numera sköter nästan alla hushållssysslor. Hon diskar och tvättar. Dammsuger gör hon dock inte, för den är hon förbaskat rädd för. Hon storgråter varje gång, tårarna sprutar. Okej hon hjälper till med två saker, det var kanske inte allt. Men mer än vad jag själv gör... ;}

Nu ska jag väcka Julia!
Puss och kramEn seriös profilbild
Publicerat den

God morgon allihopa everybody!
Jag har ägnat morgonen åt att försöka mig på en seriös facebookprofilbild! Det har gått sådär, kan jag erkänna. Resultatet ser ni inte ovan, men nedan ↓I dag är det lördag och solen skiner. Julia bestämde dig för att dagen skulle börja omkring halv 6 i morse. Jag var grinig. Jag försökte få henne att leka i sin säng, leka på golvet osv. så att jag kunde få mig en liten extrablund, men det gick inte riktigt enligt mina planer. Hon var bestämd! Menmen, jag ska inte klaga. I går fick jag sovmorgon i och med att Johan sov över. Fick sova till 9 halv 10, hela okej! :}

Om en stund ska vi gå ner till Vita Ranunkler och kika lite. En minibutik som är otroligt mysig! Kika gärna in där och kolla på de otroliga bilderna. Man blir så sugen på att ha allt, det kliar i fingrarna!

Ni är dåliga på att tävla också! Kom igen nu! Länk finns i menyn. :}
PUSS!
Hos Apelsingredelin
Publicerat den

Glöm inte att ni får 10 % rabatt! Då blir de redan bra priserna om möjligt ännu bättre. :}
Glöm heller inte tävlingen!“We say we love flowers, yet we pluck them. We say we love trees, yet we cut them down. And people still wonder why some are afraid when told they are loved.”
Publicerat den

Okej, det blev ingen tv. Jag fastnade här, hehe. Det kan vara kul ibland också. Jag glömde nämligen att berätta en annan eventuell hobby som jag tänkte skaffa mig {ursäkta mitt tjat..}. Under min graviditet för över 1 år sedan var jag ju inne på att göra egna smycken, kanske ska jag förverkliga det nu? Jag vill ju inte tro att jag har ett sinne för att skapa, men man kan ju alltid testa. Give it a try, liksom. Tänkte skaffa hem lite material och stansa lite smycken. Bland annat ett halsband till min farmor som fyller nu i slutet av månaden.. Det kan väl vara en bra 66-årspresent? :) Ett halsband från barnbarnet.It's like an angel sighing
Publicerat den

God kväll

Jag ska alldeles strax sätta mig och glo på tv, men innan det så känner jag att jag vill skriva lite här i bloggen. I dag är det den 4 mars och det betyder 2 saker. 1: jag har varit 20 i en månad (!), 2: jag och Johan har varit tillsammans i 28 månader (!). Tiden går... Jag vet faktiskt inte hur pass länge till vi ska räkna månader, men det är ju lite charmigt ändå eftersom det blir så pass många! I love you J

Well, i dag har Julia varit som en liten böld på mig {lite datorsittande}. Jag börjar dock tro att hon mer och mer tycker om sin pappa istället för sin mamma, men när han inte är i närheten så får jag duga. Johan skojar med henne hela tiden och hon gapflabbar! I morse väckte hon honom genom att dra honom i håret och pilla honom i munnen. Sött! ^^

Tack för era tips om vad jag kan ha för hobby förresten! Jag har faktiskt varit ute och gått både i går och i dag, 3 km. Soptippenrundan som vi kallar sträckan, går runt kvarteret här och att vi kallar den för just soptipp beror på att soptippen en gång i tiden låg här. Men inte nu längre, nu är skiten väck. ^^ Skönt, för det luktade blä av speciellt alla gamla buskar och jord osv som folk slängde.

Yoga är ett mycket bra förslag, och jag tror till och med att jag ska föra det vidare till meditation. Visste ni att 1 timmes meditation motsvarar 6 timmars sömn? Inte illa för en småbarnsmamma som aldrig kan vara säker på att få sova. Även om jag har haft en gudomlig tur.

Nu får det vara slut på allt porslin på ett tag. Jag tror att jag blir tokig.


Green Gate: 'Sockerburk'
Publicerat den

Jag vet inte hur pass roligt det är med en massa bilder på porslin och liknande, men det är ju fint och jag vill ha fina saker i min blogg. ^^ Det här är en liten burk som mamma köpte i går som man har socker i. Hur söt? :} Vanligtvis är jag inte sådär supermycket för just blått, men här passar det riktigt bra! :}
Kopp #2
Publicerat den

Bara för att koppar är... fina! Nu hade mamma köpt ännu mer Green Gateporslin, så ni vet vad som väntar i morgon.. ;} Jag borde nästan få något av själva Green Gate för all reklam jag gör. Jösses!
Till er ♥
Publicerat den

Jag vill bara tacka er för att ni är så snälla. Flera gånger om dagen får jag höra att ni gillar mina foton, och det är verkligen roligt! :} Tusen tack!! ♥Mars 3, 2011
Publicerat den

Hellu :}

Ni får ursäkta mitt depressionsinlägg nedan, jag vet inte vad som flög i mig i går. Jag fick lite panik av någon anledning, men nu är det bra igen! Jag har faktiskt knappt varit hemma i dag. Jag, Johan och Julia har varit och hälsat på hos en massa folk!

Först åkte vi till Tibro och hälsade på Julias gammelfarmor - Johans farmor. Hon hade en hund, Dennis, som var väldigt intresserad av Julia. Eller hennes napp kanske är rättare sagt. Hon hade även en katt {Missan! Vilket vackert namn!} och hon gjorde en väldigt snygg entré! Hon skulle lite snyggt hoppa upp på köksbordet och hälsa, men istället råkade hon sparka ner stolen och ramla ner. Hah, som hon skämdes! :} Vi såg inte mer av henne sen, jag tror att hon låg och tryckte under överkastet i sängen.

Efter den lilla vistelsen i Tibro så åkte vi vidare till Skövde och till Johans morbrors lägenhet, där hans mamma var. Mycket att hålla reda på här. Där åt vi i alla fall och Julia fick sig ett par skrattanfall. Hon är så mysig när hon får sina rejäla skratt! Så underbart!

Eftersom jag ändå var i Skövde - och hade bil! - så tänkte jag passa på att handla på Willys. Det är ju bra mycket billigare där än på ICA, så jag tog min plånbok och körde dit medan Johan och Julia stannade i lägenheten. För första gången i mitt liv parkerade jag i ett parkeringshus och gud så jag virrade bort mig. Efter min shopping så sprang jag omkring med två blöjpåsar och en kasse och hittade inte bilen! Jag hade tagit hissen till fel plan och gick och gick och kände hur påsarna blev tyngre och tyngre. ;} Människor i bilar som åkte runt och försökte hitta en parkering trodde nog att jag var dum i huvudet, vilket jag också var.

Till slut hittade jag bilden och levde lycklig i alla mina dagar, som tur var!
Nu ska jag gå en promenad med Johan, kram! :}
Det skulle vara underbart att komma bort!
Publicerat den

Åh, jag har något roligt på gång. Jag blir alldeles pirrig i kroppen när jag tänker på det. Tanken på att få komma härifrån! Det finns så mycket här i staden som jag har börjat ogilla. Jag behöver komma bort ett tag och samla mig lite, så kanske det kan bli bra sen igen. Men mer säger jag inte just nu..

Om vi ska vara lite positiva också så har den här dagen varit som en vårdag! I morse var det tråkigt och kallt, men ju mer klockan tickade, desto mer sprack det upp och solen kom fram och värmde. Nelly fick komma ut ur garaget och hon satt och solade en stund, likaså jag och Julia. Härligt med vår! Det var nästan 4 plusgrader = varmt! Men man får inte låta sig luras. Julia var påpälsad i alla fall!

Nu i kväll har jag solat solarium igen. Det var ett tag sedan och jag blev ju faktiskt riktigt brun ett tag där. Men jag tror inte att jag orkar kämpa lika mycket nu. Mycket pengar för en bränna som håller en vecka. Inte särskilt skoj egentligen.

Glöm inte tävlingen om glassarna för all del! :} Länk finns i menyn!
puss


Precis i min smak!
Green Gate
Publicerat den

Vilken fantastisk kopp! Jag förstår mig inte på människor som inte förstår sig på sådana här sötsaker! Hur kan man välja någon annan än denna när man köper sig en kopp? :} Den är bedårande!Ge mig idéer!
Publicerat den

God morgon

Örs, det är 2 mars och snön ligger fortfarande vitdassig på marken. Julia har precis somnat efter ganska mycket lip & pip. När hon inte somnar direkt, då orkar jag inte. Då får hon vara vaken. Jag har liksom ingen tid eller lust att stå och försöka få henne till kojs. Då får det va! Johan är betydligt bättre än mig på att få henne att somna. Det går hur fort som helst! Han måste ha några superkrafter!

Onsdag i dag, och farmor skulle komma förbi en sväng lite senare. Hoppas att vi inte har några smittor kvar från maginfluensan, inte kul om hon också skulle åka på det!

Nu, en fråga till er. Jag behöver ett fritidsintresse, en hobby helt enkelt! Vad ska jag göra?
Träna är en bra idé faktiskt. Jag vill bli smal och vältränad. Men vad? Gym?
Idéer!Nästan färdig..
Publicerat den

Håll i hatten!

Jag är nästan färdig med designen som jag tänkte lotta ut till er senare. Kan vara lite kul med förnyelse då & då! Fräscht nu när vårmånaden mars är här. I dag fyller mamma år och hon fick en massa presenter förut [♥]. Jag hade varit på Förr & Nu i Tibro och införskaffat en massa fint, bland annat från Green Gate. Hon blev nöjd, det tror jag allt!

Nu ska jag fortsätta med mitt designande! Glöm inte tävlingen! :}Tävling! Vinn underbart söta glassar
Publicerat den

Nu kommer den utlovade tävlingen, som är i samband med ApelsinGredelin. I tävlingen kan ni vinna 4 st söta glassar, är de inte helt fantastiska? Skulle vilja ha en hel bunt själv också, en väldigt fin dekoration i ett barnrum! Och så kan man leka kiosk och café och allt möjligt med sina barn!

Tävlingsreglerna är enkla:
Det här måste ni göra:
♥ Anmäl dig till ApelsinGredelins nyhetsmail via hemsidan. Nere i högra hörnet finner ni denna:

Fyll i den! :} Kommentera det här inlägget och fyll i dina uppgifter. Glöm inte din mail!

För högre vinstchans, men inte nödvändigt, gör även följande:
♥ Kopiera bild + text nedan och lägg upp på er blogg.
♥ Gilla ApelsinGredelins facebooksida. Tryck här för att komma dit.
♥ För er som inte har en blogg, länka till den här tävlingen på facebook.

Jag tävlar om 4 st glassar från ApelsinGredelin hos Melindaochjulia. Var med och tävla här du också!

Tävlingen avslutas den 14 mars och vinnaren dras den 15 mars! Stort lycka till!